ATI Radeon HD 4600 Sistem Mac OS X Dual Boot Yaparken Windows Boot Ediyor

Sistemi USB' den başlattıktan sonra Clover Boot Options seçeneği var onun içinde:
IMG_0573.JPG

Malesef clover boot options seçeneği çıkmıyor. Sıkıntı bende Vaio care denilen sony vaio nun kendi boot yazılımından kaynaklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fabrika çıkıştı Insydeh2o bios mevcut ne yazıkki bu şekilde seçenekler yok.Chameleon bootloader kurdum açılışta Windows logosundan önce booto:test booto:eek:k yazıları çıkıyor fakat direk Windows açılıyor. Intel hd4000 olarak ekran kartımı görüyor fakat 4 mb olarak bunu çözme çabası içerisindeyim bir taraftan.

Aynı sorunu bende yaşıyordum farklı bir yöntem buldum. Bu yöntem için internet gerekmektedir.

1-Clover kurulumunu sisteminize göre kurun.
2-Hackintosh Vietnam tool içerisinden yada farklı bir siteden Chameleon wizard uygulamasını çalıştırın
3-Install sekmesinden Boot0hfs seçeneğini seçip install diyoruz.
4-Clover configurator ile config dosyanı açıp boot sekmesinden Default Boot Volume ü gerçerli harddiskinizi yada isminde emin olmasamda son seçileni kullan tarzı ingilizce bir seçenek vardı onu seçiyoruz. Kaydedip kapatıyoruz.

Ben kendi sıkıntımı bu şekilde çözdüm.

Yeni Gelişme!
Microsoft/Boot dosyalarını Windows 10 Iso** dosyası ve C:\Windows\Boot\EFI yolundan buldum.*

*=bootmgfw-orig.efi için.
**=Microsoft/Boot dosyası<ESD-ISO\efi\microsoft\boot> yolundan buldum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı