ATI Radeon3000 Graphics için AMD Radeon Software indirmek

Arzt00

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartım ATI Radeon3000 Graphics AMD Radeon Software settings indirmek istiyorum yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
HD 4000 ve altı için Radeon Software yok, AMD'nin bu ekran kartlarına desteği kestiği yıllarda Catalyst kullanılıyordu, en fazla Catalyst indirebilirsiniz üstteki linkten kendi işletim sisteminiz için olanını indirirken Catalyst'te beraberinde gelecektir.

Veya ekran kartımı oyuna göre ayarlama programı lazım

HD 4000 ve altı için Radeon Software yok, AMD'nin bu ekran kartlarına desteği kestiği yıllarda Catalyst kullanılıyordu, en fazla Catalyst indirebilirsiniz üstteki linkten kendi işletim sisteminiz için olanını indirirken Catalyst'te beraberinde gelecektir.
Başka ekran kartı için kullanabileceğim programı yok mu pc ile uyumlu

AMD Catalyst son sürüm link yollarnısınız
Veya amd Radeon software settings de olan özellikler amd Catalyst de var mı

Son düzenleme:

Başka ekran kartı için kullanabileceğim programı yok mu pc ile uyumlu

AMD Catalyst son sürüm link yollarnısınız
Veya amd Radeon software settings de olan özellikler amd Catalyst de var mı
Öyle bir program bilmiyorum, güncel ekran kartlarının sahip olduğu ayarlarla karşılaştırırsak Catalyst'te o kadar gelişmiş ayarlar yok ama bazı ayarlar onda da var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı