ATI X1200 ile Saints Row: The Third oynayabilir miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Frank Yasin Mir

Hectopat
ATI X1200 ile en düşük ayarlarda Saints Row: The Third oynayabilir miyim?

Anakart : ECS AMD690GM-M2
Ekran kartı : ATI X1200 Onboard (Tarihi eser diyebiliriz :D)
İşlemci : AMD Athlon 64 x2 5200+ 2.6 GHz
RAM: 2gb aslında 256 mb paylaşımlı, sanırım onboard için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, açabiliyorsun. Ancak yine en düşük ayarda ama kasarmı bilemem. Oyunun ismini ilk defa duydum, gerçekten güzele benziyor. Oyun ile ilgili videolara göz attım, Gta tarzı bir oyun ve güzele benziyor.

Evet, açabiliyorsun. Ancak yine en düşük ayarda ama kasarmı bilemem. Oyunun ismini ilk defa duydum, gerçekten güzele benziyor. Oyun ile ilgili videolara göz attım, Gta tarzı bir oyun ve güzele benziyor.

Hiç sanmıyorum açabileceğini, zira oyunun sistem gereksinimlerine baktığımızda Shader Model 3.0 bir ekran kartına ihtiyaç duyduğunu görüyoruz. Oysaki sizdeki ekran kartı Shader Model 2.0 destekliyor ve dört yıllık bir ekran kartı. Lütfen tavsiye vermeden önce biraz araştıralım ;)

Ayrıca ekran kartında belleğin öneminin olmadığını tekrar hatırlatmak isterim ;)

Bugün öğlen forumu düşündüm ve bu mesajım aklıma geldi. Sonra dediği ekran kartının özelliklerine baktığımda shader model 2.0 ve açabileceğini düşündüm ancak hızlı cevap vermek istediğimden, oyunun söylediği minimum ekran kartı olan HD3800 'ün özelliklerine bakmayı unuttum. :redface: Bugün ise siz cevap vermeden şu mesajımı bir daha gözden geçirmek istedim ve oyunu inşallah açabiliyordur diye dua ettim, ne yazık ki korktuğum başıma geldi. :)

Ben de denemedim ama Shader konusu bir kenara bu ekran kartı ile oyunda ancak 3 FPS alabilir. Ekran kartı takabilir aslında sisteme. Tavsiye verebilirim...

Araştırdım da shader olayını da Can You Run It?'de de Failed oluyordu. Resmen ekran kartı aldırmak için bi yerlerinden uydurulmuş bir şey. Belki bi umut vardır diye soruyum dedim. :D Ne ara 4 yıl oldu :S

Edit: x1600 ve anakartımın yanmasına üzüldüm, x1600 ile kesin açardım oyunu Low'da bile :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence sen ekran kartı almada direk sistem değiştir :) Bu sistemle pek ileri gidemezsin zira. Eğer paranız var ise Recep abi size sistem önersin bütçenize göre yoksa bu sistem antika olacak :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı