HD 6990 Saints Row IV kasma

Umut Özgan

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 3 gün önce Saints Row IV oyununu aldım ve yükledim. Oyunda normal herhangi bir araca binmeden gezinirken hiçbir problem yok fakat bir araca bindiğimde bilgisayar takılıyor. Grafik ayarlarını en düşüğe de getirsem en yükseğe de çıkarsam sadece araç kullanırken takılıyor ve benim sinirlerimi bozdu. Yardımlarınızı Bekliyorum. Sistemim:
  • AMD Radeon HD 6990 4GB GDDR5 256Bit Ekran Kartı.
  • İntel Core i7 960 3.20GHz 8CPUs.
  • Corsair 24GB DDR3 Ram.
  • 120GB Kingston Hyperx SSD.
  • 2 TB Seagate HDD.
  • Cooler Master G750M Güç Kaynağı.
  • Gigabyte G1-Killer Gaming Anakart.

Sistem güzel, sürücüler günceldir muhtemelen. Afterburner vb. bir program ile oyun içinde kastığında GPU kullanımını kontrol et. Öncesinde güç kablolarının tamamen doğru takıldığına emin ol. Oyunun güncel olmaması hatta olması dahi bu sorunu yapabilir.

Sistem güzel, sürücüler günceldir muhtemelen. Afterburner vb. bir program ile oyun içinde kastığında GPU kullanımını kontrol et. Öncesinde güç kablolarının tamamen doğru takıldığına emin ol. Oyunun güncel olmaması hatta olması dahi bu sorunu yapabilir.

Sürücüler güncel. Afterburner ile bakacağım ve güç kablolarının kontorü derken hepsi doğru takılmasa sistem çalışmaz. Oyun ise steam üzerinden 3 gün önce aldım yani güncel. Benimde anlayamadığım bu sistem nasıl kasar bu oyunda.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı