Atiflash'la BIOS güncellenmiyor

Spixer

Femtopat
Katılım
4 Ocak 2021
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben BIOS'umu orijinal BIOS yapacağım fakat orijinal BIOS yapmamı sağlayacak uygulama açılmıyor. Fotoğraflarını koyuyorum.(Bu arada yönetici olarak çalıştırmama rağmen bu hataları veriyor).
Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu arada uygulamanın adı:
ATI atıflash / AMD vbflash olarak geçiyor.
 

Dosya Ekleri

  • atiflash1.png
    atiflash1.png
    4,8 KB · Görüntüleme: 121
  • atiflash2.png
    atiflash2.png
    2,2 KB · Görüntüleme: 114
vBIOS'u CMD ile yazdırmıştım da hiç böyle hataya rastlamamıştım. CMD'yi yönetici olarak başlatıp denedin mi? Yine de göz atmak istersen imzamda rehberi var. (4-) Kurulum kısmı)
CMD'yi yönetici olarak başlatıyorum.
CMD'yide yönetici olarak çalıştırdım ama olmuyor gerçekten anlamadım neden böyle olduğunu. Kod 43 hatasından kurtuldum kod 3 geldi kod 3 ten kurtulsam kod 43 geliyor ve döngüye girdi.
Bazıları biosun orjinal değildir dediği için orjinal bios yüklemeye çalışıyorum fakat bu seferde uygulama çalışmıyor. Ne yapmam gerektiğini şaşırdım. En kötü ekran kartları bile yüksek fiyatlara satılırken ekran kartım olmadan hiç bir şey yapamıyorum çünkü işlemciminde bir grafik kartı yok maalesef. Gerçekten yardım edebilecek bir kişi varsa umarım bana ulaşır.

Umarım yardımcı olabilirsiniz teşekkür ederim şimdiden. Ekran kartımı değiştirmek istemiyorum hele ki ekran kartlarının fiyatları çok yüksekken :(
 
ATI patcher ile patch yaptın mı?
 

Geri
Yukarı