atikmpag.sys hatası

berkantdemir57

Femtopat
Herkese merhaba sizlerden ricam olacak atikmpag.sys hatası alıyorum. Geçen sene bu zamanlarda almıştım ardından Driver arayıp zar zor bulmuştum. Şu an eve internet bağlattım birkaç gün içerisinde tekrardan ve oyun sırasında siyah ekran ve arkasına mavi ekran verdi. Sanırsam sürücü mü güncellendi yoksa ekran kartını mı zorladım anlayamadım.

Ekran kartı: AMD Radeon 7350 HD.

Biliyorum ekran kartı biraz kötü ama yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Daha önce çözüm sağlamıştım bunu çözmek için ne yapabilirim? Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Dosyaları gönderin.

Raporu okumayı bilenler geri dönüş yapacaklardır. Ben fazla anlamıyorum.

Emin olamamakla birlikte ekran kartı sürücüsü sorunu gibi geldi. DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırdıktan sonra en güncel sürücüyü sitesinden indirip kurun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Recep abi cevaplamış daha önce bu kodu buradan bi faydalan.

Onu denedim ama tam olarak sürücüsünü bulamıyorum. Bulsam dahi sürücüyü kurup yeniden başlatmayı deniyorum, direkt hatayı veriyor. Yorumların için teşekkür ediyorum.

Ekran kartı sürücüsü dediğim gibi AMD Radeon HD 7350 W'in 7 kullanıyorum performans açısından, Windows 8 olarak kurulu PC hangisini kullanmam lazım acaba?

Not : Windows Uptade güncellemesi etkin değil bundanda kaynaklanıyor olabilir.

DDU ile kaldırmama rağmen sürücü yüklerken sürücü yüklenirken sorun oluştu diyor neden olabilir acaba?
@euk59r
Ardından kaldırıp yeni sürücü yüklemeye giriş yaptığımda standart VGA grafik bağdaştırıcısı Windows tarafından otomatik yükleniyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı