MantiSQ Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #1 Arkadaşlar hesabı kuzenimden dolayı çaldırttım Steam desteğe yazdım an itibarı ile 1 gün oldu. Ne zaman dönerler Google'a baktığımda Steam'in kendi uygulamasinda 2.44 saat - 1.06 gün gösteriyor. Faturalarımı ve diğer istenilen bilgileri de attım. Dosya Ekleri Screenshot_20230327-130739_Gmail.jpg 58,7 KB · Görüntüleme: 72 Screenshot_20230327-132257_Chrome.jpg 149,8 KB · Görüntüleme: 52 Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2023
Arkadaşlar hesabı kuzenimden dolayı çaldırttım Steam desteğe yazdım an itibarı ile 1 gün oldu. Ne zaman dönerler Google'a baktığımda Steam'in kendi uygulamasinda 2.44 saat - 1.06 gün gösteriyor. Faturalarımı ve diğer istenilen bilgileri de attım.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #2 1-7 gün arasında cevap gelecektir hocam. Ancak yoğunluğa göre süre uzayabilir. Artı 0 Eksi
V vaultyy Femtopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 37 27 Mart 2023 #3 Hesabı dondurdunuz mu? Artı 0 Eksi
KS KS MantiSQ Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #4 vaultyy dedi: Hesabı dondurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hayır ama adamlar e postayı değiştirdiklerinden beri arkadaslarimda profil bom boş gözukuyor seviye dahi gözükmemekte. vaultyy dedi: Hesabı dondurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Screenshot_20230327-141601_Steam.jpg 48,8 KB · Görüntüleme: 34 Son düzenleme: 27 Mart 2023 Artı 0 Eksi
vaultyy dedi: Hesabı dondurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hayır ama adamlar e postayı değiştirdiklerinden beri arkadaslarimda profil bom boş gözukuyor seviye dahi gözükmemekte. vaultyy dedi: Hesabı dondurdunuz mu? Genişletmek için tıkla...
V vaultyy Femtopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 37 27 Mart 2023 #5 MantiSQ dedi: Hayır ama adamlar e postayı değiştirdiklerinden beri arkadaslarimda profil bom boş gözukuyor seviye dahi gözükmemekte. Genişletmek için tıkla... Steamden mail gelmiş olmalı. Mailde bu seçenek var. Steam Destek :: Kendini Kilitleme Aracı help.steampowered.com Artı 0 Eksi
MantiSQ dedi: Hayır ama adamlar e postayı değiştirdiklerinden beri arkadaslarimda profil bom boş gözukuyor seviye dahi gözükmemekte. Genişletmek için tıkla... Steamden mail gelmiş olmalı. Mailde bu seçenek var. Steam Destek :: Kendini Kilitleme Aracı help.steampowered.com
KS KS MantiSQ Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #6 vaultyy dedi: Steam'den mail gelmiş olmalı. Mailde bu seçenek var. Genişletmek için tıkla... Steam mailime hesabın mailinin değiştirildiğine dair bir e-posta attı. Artı 0 Eksi
vaultyy dedi: Steam'den mail gelmiş olmalı. Mailde bu seçenek var. Genişletmek için tıkla... Steam mailime hesabın mailinin değiştirildiğine dair bir e-posta attı.
V vaultyy Femtopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 37 27 Mart 2023 #7 MantiSQ dedi: Steam mailime hesabın mailinin değiştirildiğine dair bir e-posta attı. Genişletmek için tıkla... Zaten attığım linkte de onu diyor. Yani gelen mailde bahsettiğim dondurma linki var. Hesabı dondurun ki hesabınızı çalanlar zarar vermesin. Artı 0 Eksi
MantiSQ dedi: Steam mailime hesabın mailinin değiştirildiğine dair bir e-posta attı. Genişletmek için tıkla... Zaten attığım linkte de onu diyor. Yani gelen mailde bahsettiğim dondurma linki var. Hesabı dondurun ki hesabınızı çalanlar zarar vermesin.
KS KS MantiSQ Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #8 vaultyy dedi: Zaten attığım linkte de onu diyor. Yani gelen mailde bahsettiğim dondurma linki var. Hesabı dondurun ki hesabınızı çalanlar zarar vermesin. Genişletmek için tıkla... Tam yaparken hesabımı verdiler sağ olun gene de. Artı 0 Eksi
vaultyy dedi: Zaten attığım linkte de onu diyor. Yani gelen mailde bahsettiğim dondurma linki var. Hesabı dondurun ki hesabınızı çalanlar zarar vermesin. Genişletmek için tıkla... Tam yaparken hesabımı verdiler sağ olun gene de.