''atimpag.sys'' Mavi Ekran Hatası

Ready2Die

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Önceki günlerde bilgisayarım çöktü ve format attım. Ama formattan sonra ekran kartıma uyumlu driver yükleyip bilgisayarı yeniden başlattığımda mavi ekran geliyor ve hata kodu olarakta ''atimpag.sys'' gözüküyor. Bilgisayarı güvenli modda başlatıp yüklediğim driveri devre dışı bıraktığımda bilgisayar normal bir şekilde çalışıyor. Ama tekrar etkin hale getirdiğimde yine aynı hatayı alıyorum. Yardım edebilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerinizi detaylı olarak belirtin.
İşletim sistemi : Windows 7 Proffessional 64 bit
Ekran Kartı : Amd Radeon HD 5450 (Ama sürücüsünü yüklediğim zaman hatayı alıyorum.)
İşlemci : İntel Core 2 Quad CPU Q8200
Ram : 3 GB

Birde ek olarak aygıt yöneticisinde ve dxdiagda amd yi hata verdiği için kaldırdığımda yani en baştaki halinde standart vga yazıyor

@Ready2Die
Minidump klasöründeki dosyaları paylaşın böyle anlaşılmaz.
Konu sahibi mavi ekran veren sistem dosyasını belirterek hangi birimde sürücü hatası olduğunu direk söylemiş oldu. Minidump paylaşsa bile teşhisi koymak için başka herhangi bir şeye bakmaya gerek yoktu. Atimpag.sys mavi ekran hatası veriyorsa temiz kurulum yapıp sürücüleri doğru yüklemekten başka şansı yok. Hata tekerrür ettiği taktirde grafik işlemcide yada balling yapısında bir arıza vardır.

Sadece hataya sebebiyet veren belirttiği dosya olmayabilir. Bir mavi ekran hatasına sebebiyet veren birden fazla sürücüde sorun olabilir.
Grafik kartı sürücüsünü yüklemeye çalışırken alınan bir hata olduğu için ve donanım sürücüsü raporun paylaşılmasına gerek duymadım. Grafik kartı sürücüsü yüklü değilken ayrı bir mavi ekran hatası alıyorsa rapor paylaşması yerinde olur.

Grafik kartı sürücüsünü yüklemeye çalışırken alınan bir hata olduğu için ve donanım sürücüsü raporun paylaşılmasına gerek duymadım. Grafik kartı sürücüsü yüklü değilken ayrı bir mavi ekran hatası alıyorsa rapor paylaşması yerinde olur.
Sürücü yüklü değilken rahatça hata almadan bilgisayara girebiliyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı