ATK 68 (L) nedir?

Iptal etmene bence gerek yok. G kronik sorunlu olan bir model oldugu icin sorunlari duzeltip L diye çıkartmışlar. G daha iyi diyen ya yanlış çeviriyor ya da kulaktan duyma hareket ediyor. G icin stok beklemeyin çünkü zaten uretilmeyecekmis ve uretilmiyor diye okudum. Kisacasi L daha yenilenmis ve sorunlari giderilmis daha iyi bir verrsiyon. Ayrica cogu Japon vs kanallarda L yi oneriyorlar. Bende dun sipariş verdim ve iyi ki G varken alamamisim diyorum. Ses konusuna gelecek olursak bence L daha boyle alüminyumu hissettiren bir ses cikariyor, benim hosuma gitti. Kullandigim beastx ile cok iyi ikili olacagini dusunuyorum. Kararsiz kalan varsa acele etmeli, alanlara da hayirli olsun diyorum uretimden kaynakli bir sorunu yoksa wooting muadili guzel bir secenek

Ayrica yazilim veya baska sorunlu olan G modelini neden almak istiyorsunuz ki hala, sesi mod ile duzeltebilirsin ama kronik sorunlarla cebellesip sesi guzel olacagina gerekirse mod yaparim daha iyi gibi. Yine de karar sizin tabi.

Son düzenleme:
Valla benimde bugün elime l versiyon ulaştı gayet memnunum sesi de güzel bence. Rahatsız etmiyor

İndirdim direk güncellemeleri de yaptım hiç sorun olmadı
Yazılımda iki tane firmware var diye hatırlıyorum siz hangisini yaptınız? İkisini de yaptınız mı? Pek bilgi olmadığı için herkes çekniyo güncellemekten, valla iyi cesaret etmişsiniz

Selamlar,

Ben de wraithden
VGN VXE ATK68 Mekanik Klavye (Manyetik Switch) (L) Armor Edition olanını sipariş ettim. Şu anda kargoda.

Sitelerinde bile yazılım konusunda yanlış birşey yuklemeyin diye aşağıdaki uyarıyı yazmışlar.

Önemli: Eğer Firmware güncellemesi yapmak istiyorsanız, lütfen ürününüz ile uyumlu bir Firmware yüklediğinizden emin olun. (ATK68 veya ATK68 L)

Uyumsuz bir firmware güncellemesi sorunlara neden olabilir veya ürünü kullanılamaz duruma getirebilir. Kutudan çıkan ürün, Firmware güncellemesi yapmadan da sorunsuz bir şekilde çalışacaktır.

Belki konuyu biraz hortlatmış gibi oldum ama, ürün geldiğinde kurmam gereken yazılım, uygun driver gibi konularda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? sanırım VHub diye birşey kurup onun üzerinden de belli driverları kuruyormuşuz. Fakat bir bilgim yok ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…