ATK 68 (L) nedir?

Dün keşfettim, aylardır yokmuş stoku. Geleceğini resmen hissetmişim. Ürünü siteden kontrol ettiğimde stoka geldiğini görünce aldım fakat Instagram'da Wraith'in ‘atk68 stoku geldi ‘ gönderisinin altındaki yorumlar vazgeçirdi beni.

L almışız bir heyecanla bakmadan ve iki modelin ses farkını incelediğimde soğudum klavyeden ve iptal edemiyorum sanırım seçeneğini göremedim. Mecbur geldiğinde iade göndereceğim.

Iptal etmene bence gerek yok. G kronik sorunlu olan bir model oldugu icin sorunlari duzeltip L diye çıkartmışlar. G daha iyi diyen ya yanlış çeviriyor ya da kulaktan duyma hareket ediyor. G icin stok beklemeyin çünkü zaten uretilmeyecekmis ve uretilmiyor diye okudum. Kisacasi L daha yenilenmis ve sorunlari giderilmis daha iyi bir verrsiyon. Ayrica cogu Japon vs kanallarda L yi oneriyorlar. Bende dun sipariş verdim ve iyi ki G varken alamamisim diyorum. Ses konusuna gelecek olursak bence L daha boyle alüminyumu hissettiren bir ses cikariyor, benim hosuma gitti. Kullandigim beastx ile cok iyi ikili olacagini dusunuyorum. Kararsiz kalan varsa acele etmeli, alanlara da hayirli olsun diyorum uretimden kaynakli bir sorunu yoksa wooting muadili guzel bir secenek :)

Ayrica yazilim veya baska sorunlu olan G modelini neden almak istiyorsunuz ki hala, sesi mod ile duzeltebilirsin ama kronik sorunlarla cebellesip sesi guzel olacagina gerekirse mod yaparim daha iyi gibi. Yine de karar sizin tabi.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı