ATK A9 farede hata var mı?

İlk başta zaten bunu düşünüyordum TT de bu A9 fareyi gördüm işte arkadaşa sordum sonra ATK X1 SE önerdi o yüzden X1 SE düşünüyorum hem modeli hem kalitesi daha güzel gibi geldi. Arkadaşım kötü dedi Aula'ya.

Arkadaşım onu önerdi zaten en son onu düşünüyordum bir de siyah stoğu beklemem gerekecek eğer A9 alacaksam.

Konuyu okudum ve cidden dediğim sorun var. Sorunlu gelme riski az olsa bile risk almaya değmez. Ayrıca küçük bir fark gibi görünüyor ne kadar etki eder bilmiyorum ama vazgeçtim.

Peki ATK X1 SE mi yoksa Aula SC680 mi?
Aula bence ama arkadaşınızca Aulanın neyi kötüymüş acaba çok merak ettim.

Aula SC680 tabii hocam. Mcu, sensör gibi şeylerde çok daha iyi SC680 onu alın.

Tamamdır teşekkürler. Bir de şey sormak istiyorum mcu kısaca ne demek? Bir de sensörlerin farkı galiba biri 3395 ve biri 3395SE. Arkadaşıma sormuştum yine ama arasında çok az fark var fark etmezsin bile dedi öyle değil mi?

Aula bence ama arkadaşınızca Aula'nın neyi kötüymüş acaba çok merak ettim.

Bilmiyorum sadece "Aula çok s!KK0 marka" dedi :D

Tamamdır teşekkürler. Bir de şey sormak istiyorum mcu kısaca ne demek? Bir de sensörlerin farkı galiba biri 3395 ve biri 3395SE. Arkadaşıma sormuştum yine ama arasında çok az fark var fark etmezsin bile dedi öyle değil mi?

Bilmiyorum sadece "Aula çok s!KK0 marka" dedi :D
@Micheal_Kaiser siz de cevap verebilirseniz sevinirim.

İlk başta zaten bunu düşünüyordum TT de bu A9 fareyi gördüm işte arkadaşa sordum sonra ATK X1 SE önerdi o yüzden X1 SE düşünüyorum hem modeli hem kalitesi daha güzel gibi geldi. Arkadaşım kötü dedi Aula'ya.

Arkadaşım onu önerdi zaten en son onu düşünüyordum bir de siyah stoğu beklemem gerekecek eğer A9 alacaksam.

Konuyu okudum ve cidden dediğim sorun var. Sorunlu gelme riski az olsa bile risk almaya değmez. Ayrıca küçük bir fark gibi görünüyor ne kadar etki eder bilmiyorum ama vazgeçtim.

Peki ATK X1 SE mi yoksa Aula SC680 mi?
ATK X1 SE Aula SC680 ile kıyas edilemez. Aula SC680 bariz olarak önde. doğru bir karşılaştırma yapılmak isteniyorsa bu ATX X1 S V.S Aula SC 680 olabilir; ama ondada Aula 200₺ daha az fiyat etiketi ile yer almasıyla bir tık öne çıkmakta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı