Atk A9 Hub ayarları nasıl olmalı?

fortBoys

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 R5 5600X
Dareu A9 aldım. Hub ayarları nasıl olmalı? DPI dışında oyun için en iyi ayarları söyler misiniz? Ayrıca her 10−20 saniye fareye dokunmayınca uyku moduna alıyor galiba, nasıl devre dışı bırakacağım bunu?

Şahsen aynı markanın X1 SE modelini kullanıyorum ve ayarlarım bu şekilde;
Ekran görüntüsü 2025-10-10 225340.png
Pembe ile işaretlediğim kısım uyku ayarı kısmı. Onu benim yaptığım gibi en az 2 dk yapmanı öneririm. Ekstra olarak Wrait'in sitesinde A9 ve A9 Plus modelleri için bu ayarlamaların yapılması tavsiye edilmiş;
Ekran görüntüsü 2025-10-10 225608.png
Ben ayarlarımı bu linkten yapıyorum; ATK HUB
Haricinde yardımcı olabileceğim bir konu olursa lütfen belirt.

Şahsen aynı markanın X1 SE modelini kullanıyorum ve ayarlarım bu şekilde;Eki Görüntüle 2586038Pembe ile işaretlediğim kısım uyku ayarı kısmı. Onu benim yaptığım gibi en az 2 dk yapmanı öneririm. Ekstra olarak Wrait'in sitesinde A9 ve A9 Plus modelleri için bu ayarlamaların yapılması tavsiye edilmiş; Eki Görüntüle 2586039Ben ayarlarımı bu linkten yapıyorum; ATK HUB
Haricinde yardımcı olabileceğim bir konu olursa lütfen belirt.
ms i niye 2 de kullanıyorsunuz ben 0 yaptım ama uyarı verdi çince olduğu için birşey anlamadım.

ms i niye 2 de kullanıyorsunuz ben 0 yaptım ama uyarı verdi çince olduğu için birşey anlamadım.
Yanlış hatırlamıyorsam 4 ms'in altında olduğu zamanlar çift tıklama yapma riski vardı diye hatırlıyorum. Mouse'u tanıtan bir içerik üreticisi ilgili ayarı 2 olarak kullanıyordu bende öyle yaptım. Şu video da da bahsediyor;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı