ATK Dragonfly A9 renk seçimi nasıl olmalı?

Eğer buraya bakacak olursak hiçbir yerden alışveriş yapamayız buna emin ol ergen kardeşim.

Bunlar eski konular ve şuanda gayet iyiler eskiye lafım yok kötüydüler evet ama düzelttiler bu durumu.

Bu forum sitesinde de çok fazla şikayet var daha önceki konuşmalarımda paylaştım göz atabilirsin.
Geneli kullanıcı hatası ya da çözülmüş şikayetler. Geri kalanı da ürün bazlı sorun.

Bunlar eski konular ve şuanda gayet iyiler eskiye lafım yok kötüydüler evet ama düzelttiler bu durumu.
Benim yaşadığım problem yeni.

Geneli kullanıcı hatası ya da çözülmüş şikayetler. Geri kalanı da ürün bazlı sorun.
Ürün bazlı sorun ile ilgili ilgisizlik problemleri. Buradan ürün alırsanız ve ürün kendi kendine kafayı yerse değişimi unutun, sadece onarım yaparlar, çoğunu da yapamadıkları hakkında şikayet var. Bakın bana mail atıyorlar "Kutunun içerisine; telefon numarası, isim, soy isim ve sipariş numarası bırakın" diye, ben yeni numaramı yazıyorum özellikle, yeni numaramdan ulaşılsın diye ama onlar sitede kayıtlı olan eski numarama ulaşmaya çalışıyorlar. Bu kadar amatörlük olabilir mi? Geri döndüğümdeyse açmıyorlar, siteden canlı desteğe yazıyorum, şu cevabı alıyorum; size ulaşacaklar ama daha önce aradıkları numaradan ulaşırlar diyor, eski telefonumu yanımdan ayırmadım açabileyim diye, bana ulaşmadılar? Bunu başka hangi firmada yaşayabilirsiniz? Ben o kadar para ödemişim bunları yaşamak neden zorundayım ki?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı