ATK A9 mouse oyunda takılıyor

Hocam sizce arkadaş orada konu sahibinin yazdığını kastediyor hala görmezden geliyosunuz orada koca koca harflerle yazıyor ya ne demek istediği arkadaşın.

Hocam bu Çin malı deyip durduğunuz ürünleri sadece Wraith satmıyor yurtdışındada binlerce satılıyor ilk defa bu kadar kin güden birine denk geldim.

Örneği sizin çok beğendiğiniz vatan gibi "Çin malı" satmayan yerlerden verelim örneğin bir mouse alacaksınız 2 tane mouse opsiyonunuz birinin kronik sorunları var insanlar beğenmiyor ama büyük bi firmanın ve fiyatı 2bin TL diğeri ise insanların önerdiği piyasada çok satılan bir mouse ama çin malı onunda fiyatı 2bin TL hangisini seçersiniz.

Hatta şöyle diyelim büyük firmanın olan farenin ederi 2bin ama fiyatı 4bin TL. ki gerçekler böyle

Anlıyorum hocam bir insan her konuda bilgili olmayabilir bende çok bilgili olduğumu söylemiyorum ama gidip de kronik sorunlu fiyatını hak etmeyen ürünler önermeyin diğer kişilere.
Kronik sorunlu ürünü ben önermiyorum dostum, şuan önerdiğiniz firma ve markaları tercih etmiş ve pişman olmuş, aynı zamanda benim önerdiğim mouseyi alıp "kafasının rahat olduğunu" dile getiren kişinin konusundasın.

İşinize gelen mesaja yanıt vermeniz daha komik. Siz kronik almaya devam edin, ama başkasına önermeyin olur mu? Önerdiğiniz ürünlerde kasa gıcırdama yapıyor, scroll tuşum bozuldu, switch çift tıklama yapıyor gibi konuların hiçbirinde göremiyorum sizi. Sadece Wraith ve diğer önerilen ürünlere laf söylemek için giriyorsunuz siteye. Söylediğiniz şeylerin arkasında da bir bilgi yok, kendi diliniz yandığı için ( Wraith'in bu konuda yapacak hiçbir şeyi yok.) Diğer kullanıcılara yardım etmiyorsunuz. Konuyu oku demişsiniz ancak üründe problem yok. Pad değiştirilince sorun çözülmüş. Ayrıca hiçbir yerde de ATK A9 önerdiğimi de göremezsiniz. Wraith sadece distribütörlük yapıyor. İlk sorumu geçiştirdiğiniz için tekrar soruyorum. Ayılıp bayıldığınız Vatan'da satılan kronik ürünler hakkında da aynı düşünceyi paylaşıyor musunuz?
Vallahi kanka gittim direkt Pro X Superlight 2 aldım kafam rahat daha da wraith'ten bi şey almam
Konu sahibinin son yazısı bu olmuş, sizin bahsettiğiniz konu nedir anlayamadım. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Kronik sorunlu ürünü ben önermiyorum dostum, şu an önerdiğiniz firma ve markaları tercih etmiş ve pişman olmuş, aynı zamanda benim önerdiğim fareyi alıp "kafasının rahat olduğunu" dile getiren kişinin konusundasın.

Konu sahibinin son yazısı bu olmuş, sizin bahsettiğiniz konu nedir anlayamadım. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Hocam ben sizinle daha fazla tartışmayacağım. Siz aynı şeyleri tekrarlamaktan sıkılmadınız, bir atasözü var ya bir deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış diye iş ona döndü.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı