İkisi de değil. AULA SC680 al geç.Arkadaşlar, bu iki fare arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Fiyatları aynı.
Eğer R1 SE+'dan bahsediyorsan ikisi de aynı sensörü kullanıyor Micro switchleri de benzer. Tasarımları da benzer istediğini al. Ancak bahsettiğin direkt R1 ise onun yerine A9 Plus daha mantıklı.
Superlight alternatifi oalrak üretildiği için fiyat bandındaki şu an en iyi mouse. Dongle olmadan 1K'ya kadar destekliyor ancak sonradan 4K dongle alırsan onu da destekler. Stok bitmeden al derim.İndirim kodu ile A9 Plus 1600 TL'ye düştü almalı mıyım sizce?
Zaten çoğu mouse superlight klonu hocam bu bütçede. A9 sorunlu bir mouse.Superlight alternatifi oalrak üretildiği için fiyat bandındaki şu an en iyi mouse. Dongle olmadan 1K'ya kadar destekliyor ancak sonradan 4K dongle alırsan onu da destekler. Stok bitmeden al derim.
Zaten çoğu mouse Superlight klonu hocam bu bütçede. A9 sorunlu bir mouse.
Görmediğim bir seçenekti biraz daha inceledim evet daha iyi duruyor.Zaten çoğu mouse superlight klonu hocam bu bütçede. A9 sorunlu bir mouse.
Zaten çoğu mouse superlight klonu hocam bu bütçede. A9 sorunlu bir mouse.
A9 Plus almayı düşünüyordum ben de aula duymadığım bir marka aralarında çok fark var mı?Görmediğim bir seçenekti biraz daha inceledim evet daha iyi duruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.