ATK A9 Plus alınır mı?

• Konuyu başlatan Klass
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 533
@Mando9098 Firmware guncellemesi ile duzeldi diyorlardi arkadasiniz denedi mi? Denedi ama duzelmedi mi?

Hiç bilmiyorum halletti mi ama ileride tekrar olmayacağı muamma. Tek arkadaşımda değil birçok kişi başka sorunlarda yaşadı üründe. Sorunlu olup olmadıgından emin değilim, bu yüzden önermiyorum. Tarafsızım diyebilirim.

Hiç bilmiyorum halletti mi ama ileride tekrar olmayacağı muamma. Tek arkadaşımda değil birçok kişi başka sorunlarda yaşadı üründe. Sorunlu olup olmadıgından emin değilim, bu yüzden önermiyorum. Tarafsızım diyebilirim.
ATK fanatikleri kızmasın ama ATK genel olarak sorunlu. Sorunu olmayan ürünü çok nadir.

Laptop seçmek zor diyordum monitörü gördüm en zoru buymuş dedim sıra fareye geldi. Ben de A9 Plus modelini inceliyordum ama galiba beğenilmiyor. Aklımdan bir de mchose a5 ultra geçiyor.

Mchose QC tarafında daha iyi ATK'ya göre. ATK'nın ürünleri güzel ama yıllardır düzeltmediği mesele bu işte. Diğer markası olan VGN'de aynı şekilde çok sorunlu ürünleri oluyordu.
Forumlardaki sorun da bu kagit uzerinde evet cogu urun guzel gelebilir ama sadece kagit uzerinde guzel diye direkt almak olmaz insanlar bu yuzden bilindik markalara tutunuyorlar. Evet belki fiyatlarina degmez ama QC cogu modelde duzgun.

Viper V3 Hyperspeed alinir mi sizce? Ya da Rapoo VT3 Pro mu alayim?

Laptop seçmek zor diyordum monitörü gördüm en zoru buymuş dedim sıra fareye geldi. Ben de A9 Plus modelini inceliyordum ama galiba beğenilmiyor. Aklımdan bir de MCHOSE A5 Ultra geçiyor.

MCHOSE A5 Ultra güzeldir. A9 Plus'tan uzak durun derim.
Buna mutlaka bakın derim.

Darmoshark V2 meyergaming de 2000 liraya geliyor şu an. 8K Hz dongle ile birlikte. Diğer alternatiflerinden uygun geldi. Önermemenizin bir nedeni mi var?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı