ATK A9 Plus fare tutukluk yapıyor

zedur

Centipat
Daha fazla  
Bugün elime ulaşan ATK A9 Plus model mouse Valorant'ta nadir olarak tıklamamazlık yapıyor. Başta çok yapmıyordu ama şimdi biraz daha arttı. 5 kere mouse iade ettiğim için ailem artık izin vermeyecektir iadeye ne yapacağım bilmiyorum.

Bugün elime ulaşan ATK A9 Plus model mouse Valorant'ta nadir olarak tıklamamazlık yapıyor. Başta çok yapmıyordu ama şimdi biraz daha arttı. 5 kere mouse iade ettiğim için ailem artık izin vermeyecektir iadeye ne yapacağım bilmiyorum.

Hocam 5 tane mouse iade ettiysen neden hala yeni çıkmış uzun kullanım testi olmayan ürünleri aliyorsun ki? Piyasada o kadar o bütçede bilindik mouse var.

Kullandığın yüzeyle de alakalı olabilir farklı bir yüzeyde dene derim.

Wraith espor güvenilir olduğu için aldım.

Wraith'le ne alakası var hocam onlar üretmiyor ki. Asya pazarındaki ürünleri getirip satıyorlar hele ki kendileri iade konusunda da çok ilgisiz. Örneğin Amazon'dan aldığım ürünü 1 ay olmadan 20gün falan geçti üründe ciddi sorun olmadığı halde iade ettim hiçbir ücret ödemeden evime kadar kargoyu gelip aldılar. Wraith burada sadece aracılık yapıyor.

Wraith'le ne alakası var hocam onlar üretmiyor ki. Asya pazarındaki ürünleri getirip satıyorlar hele ki kendileri iade konusunda da çok ilgisiz. Örneğin Amazon'dan aldığım ürünü 1 ay olmadan 20gün falan geçti üründe ciddi sorun olmadığı halde iade ettim hiçbir ücret ödemeden evime kadar kargoyu gelip aldılar. Wraith burada sadece aracılık yapıyor.

Katılmıyorum Wraith son zamanlarda müşteriye önem veren ve iade konusunda bile yardımcı olmaya başlayan bir firmaya evrilmeye başlandı gördüğüm kadarıyla.

Katılmıyorum Wraith son zamanlarda müşteriye önem veren ve iade konusunda bile yardımcı olmaya başlayan bir firmaya evrilmeye başlandı gördüğüm kadarıyla.

Kronik sorunlu ürün satıyorsan bir zahmet iadesini de alacaksın. Açılmış ürün almıyorum diye bir şey yok zaten bunun için iyi olmuyorlar, iade konusunda kötüler.

Şu an birçok firma artık kutusu açılmış ürünü iade almıyor.

Burada ürünün değeri, ürün çeşitliliği, ürün bilinilirliği gibi birçok unsur var. Amazon gibi her şeyi evine gelip iade alsın demiyorum ama mümkünse kronik sorunlu ürünleri satmayı bıraksınlar yorumlara 5 yıldızlı mesaj doldurmakla iyi mağaza olunmuyor. Kronik sorunlu ürünleri satıyor sonra sorun bizde değil ürün öyle kullanıcı hatası deyip garanti kapsamında değerlendirmiyor. İade almamak için her yolu deneyen firmalardan mümkün oldukça alışveriş yapmayın. Maalesef bu ürünler Türkiye pazarında çok bulunmadığı için almak zorunda kalıyoruz ama zorunda kalmadıkça 3-5 kuruş fazla verip başka yerden almak daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı