ATK A9 Plus vs Darmoshark M3 V2

elvanzeyrek

Attopat
Daha fazla  
İki model arasında kladım diyebilirim ama Darmoshark daha çok hoşuma gitti. Beyaz olması şart farenin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İste bence Pro'nun switchleri ve tekerleği daha iyi ve 8 k dongle'side var çok iyi.
hocam bu ay klavye de almak istediğim için 2k üstüne çıkmak istemiyorum. hem okuyorum hem çalışıyorum oyuna da pek vakit yok oyle aksamdan aksama ancak. o yüzden benim için f/p orta halli ne cabuk eskiyecek ne de cok uzun süre elimde kalacak. ortası yeterlidir şu anlık bu yüzden aşırı kasıp yüksek fiyatlar odemek istemiyorum.

Hocam bu ay klavye de almak istediğim için 2K üstüne çıkmak istemiyorum. Hem okuyorum hem çalışıyorum oyuna da pek vakit yok oyle aksamdan aksama ancak. O yüzden benim için F/P orta Hall'i ne cabuk eskiyecek ne de cok uzun süre elimde kalacak. Ortası yeterlidir şu anlık bu yüzden aşırı kasıp yüksek fiyatlar odemek istemiyorum.

Heee tamam o zaman ama biraz daha bekle bence klavyeyi sonra almaya çalış Pro modeli daha iyi pişman olursun demedi deme. Eğer kararlıysan plus modelini al

Heee tamam o zaman ama biraz daha bekle bence klavyeyi sonra almaya çalış Pro modeli daha iyi pişman olursun demedi deme. Eğer kararlıysan plus modelini al
acil klavye de lazım blue switchin daktilo sesinden çok sıkıldım. hazır donem arası şubatta 28 çekmişken full time çalışmıştım bu ay. diğer ayda işten çıkacagım muhtemelen. para elimde ay sonuna kadar erir almışken almak istiyorum. bir de fiyatlar yerinde durmuyor bi dahaki ay fiyatlara ne olacagi kesin değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı