gameraider'ı da inceledim sahsen bana uyan bir klavye değil. estetik olarakta, büyüklük olarakta istediğin tarzda bir klavye degil 200 lira civarında oynuyor sadece. akkonun da switchleri değişiyor ve bir sürü seçenek varBurada daha ucuz:
Bu daha iyi:![]()
Akko Monsgeek Fun60 Pro White He Glare Manyetik 8K Hz Argb Kablosuz Hotswap Türkçe Mekanik Gaming Klavye
Akko Monsgeek Fun60 Pro White He Glare Manyetik 8K Hz Argb Kablosuz Hotswap Türkçe Mekanik Gaming Klavye ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Klavye ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
![]()
GameRaider K1 HE White Türkçe Gaming Klavye
GameRaider K1 HE White, Hall Effect sensörlü manyetik switch’leriyle fark yaratan bir performans deneyimi sunar.www.gaming.gen.tr
@elvanzeyrek Tuşların iç kısımlarının ışık geçirmesi çok önemli değilse 2 bine satılanı tercih etmen daha mantıklı olur. Sadece tuş takımına bin lira fazla vermek yerine oradan gelen parayı mouse a ayırırsın yada cebinde tutarsın. İki türlü de boşa bin lira fazla vermekten iyidir.
ikisi birbirinden çok farklı bilmem karşılaştırdınız mıKardeşim aynı şeyin farklı keycapslisini 3000 TL'ye satınca fiyatını hak mı ediyor?
ikisi arasında ne fark varA9 Plus'ta beyaz renk yok şu an sanırım
Dareu A950GM öneririm.
Emin olmak için soruyorum, aldığınız model bu değil mi?ikisi birbirinden çok farklı bilmem karşılaştırdınız mı
Daha uygun fiyata A9 Plus muadili. Hemen hemen aynı özelliklere sahip. A9 Plus batarya olarak daha önde, sensör farkları yok. Kaplama olarak da A9 Plus'ın daha iyi olduğu söyleniyor. Ama afaki bir fark yok, fiyat olarak da toplamda 200-300 TL daha uyguna geliyor Dareu. Beyaz renk A9 Plus'ta yok diye alternatif olarak sunmak istedimikisi arasında ne fark var
evet budurEmin olmak için soruyorum, aldığınız model bu değil mi?
![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Gaming Klavye
MONSGEEK FUN60 Pro, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
Tamamdır, başta da dediğim gibi aldığınız model bu model ile aynı.evet budur
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.