ATK A9 PRO alınır mı?

Hocam teknik açıdan A9 Pro önde ve daha ucuz (en azından şu anlık) A5 Ultra almanın ne artısı var acaba bende mouse alma arifesindeyim çünkü
Cevabın üzerinden baya zaman geçmiş A5 o zaman ucuzdu. Bütçe nedir?

3K çık RAWM ürünlerine bak derim.

Hocam 2900e Ultra Max 2.0 var, mcu ve sensör güzel, Rawm'a göre artısı rengi (beyaz olması şart) ve pil ömrü, beyaz olsaydı ES21 Pro düşünürdüm. Ama Ultra Max 2.0 alınır mı? 2900e? 2300 TL'lik kardeşim A9 Pro optik switch kullanırken onun mekanik kullanmasıda bir tuhafıma gitti

A9lar yenilendi falan diyorlar malzeme kalitesi şuan iyi diyorlar ama bilmiyorum. Eğer daha ucuz bir ürün istersen buna bakabilirsin.

A9'lar yenilendi falan diyorlar malzeme kalitesi şu an iyi diyorlar ama bilmiyorum. Eğer daha ucuz bir ürün istersen buna bakabilirsin.

Hocam aslında aşırı derecede F/P bir ürün ve ilk kez görüyorum ama A9 Ultra Max 2.0 deme nedenlerimden biriside 2 arkadaşımın A9 Pro kullanmasaydı, mesela yazılımı sıkıntılıymış ama bana nasıl ayarlayacağım gösterecekler veya malzeme kalitesi falan hakkında az çok bilgiliyim, kaplama hissiyatı oldukça güzel. Fiyat olarak ucuz olması elbette daha güzel ama 2900ü verebiliyorum zaten. Dediğim gibi A9 Ultra Max 2.0'dan çekinme nedenim optik yerine mekanik switch kullanması ve bu fiyatta 3950 yerine 3395 Ultra kullanması (buna rağmen pil performansı üst düzey)

Hocam unutmuşum a5 ultraya zam gelince üzerine ekleyim rawm sh01 pro aldım 3000tl'ye wraith'den memnunum.

PX 3395 sensör ve Realtek MCU ile Wraith'de 2.150 TL'ye satıldığı için takip ediyordum ancak stokları tükenmiş ve gelip gelmeyeceğiyle alakalı bir yorum maalesef ki yok. Stoklara gelir mi? Gelirse ne zaman ve kaça gelir? GPX Shape'ini merak ediyorum. Mouse'un kronik bir sıkıntısı varmıdır? Rakipleriyle karşılaştırıldığında alır mı? Alırsam uzun vadede nasıl bir tabloyla karşılaşırım? Bu soruları benim için cevaba kavuşturursanız ve bana yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi sosyaller..

(BENİM HATAM REALTEK MCUYLA DEĞİL PİXART FLAGSHİP İLE GELİYORMUŞ)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı