ATK A9 Pro ve Plus alınır mı?

scoutt

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlarım yakın zamanda ATK'nın bu 2 modelini alacaklar, ben de forumda birkaç yerde bu farelerin sıkıntılı olduğunu gördüm. Gerçekten sıkıntılılar mı yoksa F/P ürünleri mi?

F/P gayet tutuşu vesaire hoş güzel. Ben kullandım fakat alışamadım, alışamama sebebim elime oturmadı tam. Gövdesi uzun mause seviyorum ne yazık ki...

Nereden buluyosunuz bu ATK A9'u? MCHOSE A5 Ultra daha iyi. Ya da SH01 Pro.

Öyle değil. 😂 Herkes ATK A9 iyi mi alınır mı diye konu açıyor ama onlarca mouse varken nasıl gidip herkes bunu buluyor onu merak ediyorum. Ünlü birisimi öneriyorda bilmiyoruz?

Öyle değil. 😂 herkes ATK A9 iyi mi alınır mı diye konu açıyor ama onlarca mouse varken nasıl gidip herkes bunu buluyor onu merak ediyorum. Ünlü birisimi öneriyorda bilmiyoruz?

Wraith bazı yayıncı ve YouTuber'lara reklam vermiş, gördüm birkaç yerde bunu önerdiklerini.

Wraith bazı yayıncı ve YouTuber'lara reklam vermiş gördüm birkaç yerde bunu önerdiklerini.

ATK A9 alınmaz. Daha iyileri var. A9 alıp burası bozuldu, şurası takılıyor, burası böyle oldu, şurası şöyle oldu gibi konular açılıyor. Sonra Wraith'e düşman kesiliyorlar iade almayınca.

ATK A9 alınmaz. Daha iyileri var. A9 alıp burası bozuldu, şurası takılıyor, burası böyle oldu, şurası şöyle oldu gibi konular açılıyor. Sonra Wraith'e düşman kesiliyorlar iade almayınca.

Yani Wraith de az suçlu değil aslında. Kronik sıkıntılı mal satmayı geç sağa sola bir sürü reklamını ver sonra iade alma falan bunlar hoş şeyler değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı