Daha fazla
Ben araştırdığım kadarını yazdım devamını da size sordum siz de söylediniz ne güzel problem yok fakat gördüğüm kadarıyla A9 düz versiyonunu kullanmışsınız kendisi A9 serisinin kaplaması bulunmayan modelidir. Üst modellerde kaplama mevcuttur. Malzeme kalitesi olarak size kötü gelmişse ona bir şey diyemem doğrudur. QC departmanı ile ilgili bir bilgim yok yeri geldiğinde araştırırım umarım sorun da yaşamam departmanlarla işim olmaz.
Son olarak "2 3 bin lira benim için bir şey değil" demedim "aynı fiyata kötü ürün almışsın yediremiyorsun" lafına istinaden diyorum ki bu ürünler zaten 2 3 bin liralık ürünler yarın bozulur onu alırsın satar onu alırsın atar onu alırsın bir mouse ne kadar önemli de neyi yediremicem ben sadece bir mouse markasına direkt arızalı iması yapan arkadaşa cevap verdim siz diğer taraftan atladınız. Hayır kronik bir arızası yok dedim ve kendimce kağıt üzerinde kullanmış olduğumu da göz önüne alarak "bu fiyata en iyisi" yorumunda bulundum, bu kadar.
A9 Ultra modelini de deneme şansım oldu. Aşağıya sadece kendimin aldığı, uzun süre kullandığım ürünleri yazıyorum. Ben size ya da ürününüze ilk mesajımda zaten bir şey demedim. Nasıl kullanmadan diğer arkadaşa alınmaz diyemezsiniz dediğiniz gibi, sizin ürününüz olduğu için fiyatın en iyisi de diyemezsiniz. Benzer mantık. Yakın zamanda almış olsanız bile, zam öncesi A5 Ultra daha mantıklıydı. Fevri konuştuktan sonra gelen cevaplar sonucu olarak "kendi fikrimi söyledim, bu kadar" demek pek hoş olmuyor.
Sence neden daha iyi bir ürün? bir de senden dinleyelim.
Bu mesajın da amacının fikir almak ya da öğrenmek olmadığını ikimiz de biliyoruz. Rozet olayına da gereksiz fazla takılmışsınız.