ATK A9 Ultra 8K olarak bağlanmıyor

prackle

Yoctopat
Daha fazla  
A9 Ultra aldım fakat bağlayamadım hiçbir şekilde kablosuz olarak. Normalde mouselerin altında 2.4GHz modu olması lazım ve bunda yok. 8K Dongle'ı da bağlayamadım. Ben bunu nasıl bağlayacağım?

Hocam lütfen bana da yardım eder misin? Aynı şekilde bende bağlayamıyorum. Kablosuz bir şekilde 8K desteklemiyor. Ne yapmam lazım? Her şeyi denedim. Bende de Ultra versiyonu var dongle takıyorum RGB yanıyor. Mouseyi takıyorum ancak sadece 1K Hertz gözüküyor.
Hocam sorun.

Hocam kusura bakmayın unutmuşum burayı farenin altında ki şeyi yukarı kaldırıp dongle ı bilgisayara takıp eşleştirmiştim uygulamasından normal versiyonu da öyledir diye düşünüyorum onda dongle yok ama farenin altındaki şeyi yukarı kaldırmanız lazım.

Benim farede mi geri mi göndermem gerekiyor? Bağlayamadım ben 8K Hertz destekli bir şekilde oynayamıyorum. Kablo bağlayınca gözüküyor 8K ancak onun dısında gözükmüyor. Ayrıca Bluetooth da bağlayamıyorum ben fareyi, gözükmüyor bilgisayarda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kusura bakmayın. Bende tam hatırlamıyorum nasıl yaptığımı. Bana da bir arkadaş yapmıştı ama hatırladığım kadarıyla şöyleydi fareyi normal kablolu olarak bağlayın ondan sonra ATK Hub uygulamasını yükleyin oradan other settingsden pair immediately e tıklayın orada aslında talimatları anlatıyor. Türkçeye çevirebilirsiniz. O sırada farenin altındaki tuşu yukarı kaldırın sonra 8K dongle ı takıp orada farenin sol, sağ tık ve orta tuşa aynı anda tıklayıp bağlanıyordu dediğim gibi bende unuttum.

Hocam kusura bakmayın. Bende tam hatırlamıyorum nasıl yaptığımı. Bana da bir arkadaş yapmıştı ama hatırladığım kadarıyla şöyleydi fareyi normal kablolu olarak bağlayın ondan sonra ATK hub uygulamasını yükleyin oradan other settingsden pair immediately e tıklayın orada aslında talimatları anlatıyor. Türkçeye çevirebilirsiniz. O sırada farenin altındaki tuşu yukarı kaldırın sonra 8K dongle ı takıp orada farenin sol, sağ tık ve orta tuşa aynı anda tıklayıp bağlanıyordu dediğim gibi bende unuttum.

Hocam saat 12'den beri her şeyi deniyorum. Farenin USP'sini takıyorum, dongleyi takıyorum. Ancak hala mouse 1K Hertz gösteriyor. Kabloyu dongle yerine fareye takınca 8K gösteriyor. Ve ben Bluetooth bağlanamıyorum normalde de.

Hocam kusura bakmayın. Bende tam hatırlamıyorum nasıl yaptığımı. Bana da bir arkadaş yapmıştı ama hatırladığım kadarıyla şöyleydi fareyi normal kablolu olarak bağlayın ondan sonra ATK hub uygulamasını yükleyin oradan other settingsden pair immediately e tıklayın orada aslında talimatları anlatıyor. Türkçeye çevirebilirsiniz. O sırada farenin altındaki tuşu yukarı kaldırın sonra 8K dongle ı takıp orada farenin sol, sağ tık ve orta tuşa aynı anda tıklayıp bağlanıyordu dediğim gibi bende unuttum.

Hocam saat 12'den beri her şeyi deniyorum. Farenin USP'sini takıyorum, dongleyi takıyorum. Ancak hala mouse 1K Hertz gösteriyor. Kabloyu dongle yerine fareye takınca 8K gösteriyor. Ve ben Bluetooth bağlanamıyorum normalde de.

Hocam yaptım Allah senden razı olsun vallahi iadelerle uğraşmaktan kurtardın beni. Çözümü buraya yazıyorum dediğin gibi her şey başkalarına yardımcı olsun. Mouseyi aldığınızdan sonra ilk önce kablolu bağlayın (kutunun içinden çıkan siyah kablo ile). Başka bir Type-C kablosu ile dongleyi kenarda tutun. Kablo ile bağlanmış mouse ile uygulamayı indirin ve ayarlar kısmına girin (other settings). Mouse repair yapın ve sonra dongleyi diğer Type-C ile bağladıktan sonra orada yapacağınız seçenek çıkıyor Wireless 8K dongle diye. Repaire bastıktan sonra mousedeki kabloyu çekin dongle beyaz ışık yanıyor iken sağ sol orada ve arkadaki DPI tuşlarına aynı anda basın pembemsi bir ışık yanacak ucunda ve ekranda succesfull gibi bir şey yazacak bu kadar.

Hocam yaptım Allah senden razı olsun vallahi iadelerle uğraşmaktan kurtardın beni. Çözümü buraya yazıyorum dediğin gibi her şey başkalarına yardımcı olsun. Mouseyi aldığınızdan sonra ilk önce kablolu bağlayın (kutunun içinden çıkan siyah kablo ile). Başka bir Type-C kablosu ile dongleyi kenarda tutun. Kablo ile bağlanmış mouse ile uygulamayı indirin ve ayarlar kısmına girin (other settings). Mouse repair yapın ve sonra dongleyi diğer Type-C ile bağladıktan sonra orada yapacağınız seçenek çıkıyor Wireless 8K dongle diye. Repaire bastıktan sonra mousedeki kabloyu çekin dongle beyaz ışık yanıyor iken sağ sol orada ve arkadaki DPI tuşlarına aynı anda basın pembemsi bir ışık yanacak ucunda ve ekranda succesfull gibi bir şey yazacak bu kadar.

Rica ederim hocam vallahi sevindim bende biraz daha yapamasanız sıfırlayıp tekrardan anlatarak yapacaktım o çaresizliği gördüm sizde çünkü ilk aldığımda bende öyleydim bağlayamadığım için 😀 aklımda kalan bunlardı bana da dediğim gibi arkadaş yaptı yoksa bende 3 saat uğraştım en son yardım aldım yapamadığım için hiç kimse de detaylı anlatmamış nasıl bağlanır diye sonunda yapmıştım hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı