ATK A9 Ultra alınır mı?

Hocam terletme sorunu var mı ben de alacağım da.

Tutuşuna uygun olan Scyrox V6 veya v8'i satın alabilirsin bende mart ayından beri kullanıyorum 1 kere yere düştü ona rağmen bir problem olmadı hala sıkıntısız çalışyor çoğu oyun 8K desteklemiyor zaten desteklese bile o farkı hissetmezsin ben 1KDA Scyrox'u ne zaman şarj ettiğimi unutuyorum ve sürekli kullanıyorum ona rağmen şarjı 1KDA gayet iyi gidiyor tek - yanı grip tape olmaması bence oda Temu AliExpress gibi yerlerden alınabilir skatez konusunda ise ben bir süre normal skatez ile güncel olarak esptiger yanzii skatez ile kullanıyorum bana bahsettikleri kadar kötü gelmedi skatezleri gayet kullanılabilir geldi kendi düşüncem bence aradaki o fiyat farkını vermeye gerek yok ama yine de kendi tercihin Scyrox + skatez almakta bir seçenek hayırlı olsun şimdiden.

Bende A9 Ultra almayı düşünüyorum ama 4000 Hz olarak falan kullanmayı düşünmüyorum bu fareyi ilk takınca default ayarı 1000 Hz mi yoksa driver ından 1000 Hz'e mi düşürmem gerek?

Bende A9 Ultra almayı düşünüyorum ama 4000 Hz olarak falan kullanmayı düşünmüyorum bu fareyi ilk takınca default ayarı 1000 Hz mi yoksa driver ından 1000 Hz'e mi düşürmem gerek?

İlk geldiği anda her fare 1000Hz olarak gelir. Driver indirmene gerek yok Web driverı var. Fareni altta attığım siteye tanıtırsan bir şey indirmeden ayarlarını buradan yapabilirsin.

Fingertip tutuşta nasıl acaba biraz uzun mouse ama deneyip yorumlarınızı yapar mısınız farenin arka tarafı avucuma deymemeli :D 18 cm el uzunluğu sizi bilemem ama bir test beklerim hocam teşekkürler.

Sitesinde her tutuş şekline uygun olduğu yazıyor ne kadar doğru bilmiyorum.

Default 1000Hz.

Terleme biraz elin terliyorsa izi oluyor silince geçiyor özellikle siyah aldıysan.

Bende de ATK A9 Ultra modeli var, alalı 1-2 gün oldu. Ben de eli terleyen birim fakat bu mousede pek terlemedi. Ekstra olarak kutu içinden çıkan grip tapeleri taktıktan sonra hem mouseyi kavrama şeklim hem de konforum daha da arttı. Grip tapeler takılmalı bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı