ATK Dragonfly A9 Ultra alınır mı?

Hocam ben A9 Ultra alacağım büyük ihtimal ama sorunlu mu çıkar bilmiyorum.

Yani hocam qc bütün aldıklarımızda çıkabilir biraz şans işine kaçıyor. Fabrikadan qc kötü olabilir örneğin Lenovo. Wraith gayet iyi bir destek sağlıyor diye biliyorum. Wraith üzerinden rahat bir 10 kez falan alışveriş yapmışımdır aldığım her ürün sıkıntısızdı. 5 mouse da sağlam sorunsuz geldi. 4/4.5 bütçe içinde Hitscan bakabilirsiniz.

Yani hocam qc bütün aldıklarımızda çıkabilir biraz şans işine kaçıyor. Fabrikadan qc kötü olabilir örneğin Lenovo. Wraith gayet iyi bir destek sağlıyor diye biliyorum. Wraith üzerinden rahat bir 10 kez falan alışveriş yapmışımdır aldığım her ürün sıkıntısızdı. 5 mouse da sağlam sorunsuz geldi. 4/4.5 bütçe içinde Hitscan bakabilirsiniz.
Dongle çıkmıyor diye biliyorum hitscande o yüzden almak istemiyorum.

Hocam siz olsaydınız scyrox v6 mı alırdınız yoksa a9 ultra mı çok kafam karıştı bu konuda?

Dongle çıkmıyor diye biliyorum hitscande o yüzden almak istemiyorum.

Hocam siz olsaydınız Scyrox V6 mı alırdınız yoksa A9 Ultra mı çok kafam karıştı bu konuda?

Hocam 8K muhabbeti tamamen göz boyama. Aktif olarak kullandığım 3 farede de 8K özelliği var. Gezinirken 1K oyun oynarken 2K kullanıyorum. İkisi arasında kalsam büyük ihtimalle Scyrox alırım benzer özelliklerle fiyatı daha uygun. 4.5 banında da dediğim gibi Sora V2 ya da Hitscan düşünürdüm.

Hocam 8K muhabbeti tamamen göz boyama. Aktif olarak kullandığım 3 farede de 8K özelliği var. Gezinirken 1K oyun oynarken 2K kullanıyorum. İkisi arasında kalsam büyük ihtimalle Scyrox alırım benzer özelliklerle fiyatı daha uygun. 4.5 banında da dediğim gibi Sora V2'ya da hitscan düşünürdüm.

Hocam ben biraz da 500 mAh olmasından dolayı A9 Ultra alacağım teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı