ATK A9 Ultra mouse için mouse pad önerisi

anakin0

Kilopat
Merhaba, yaklaşık 1 senedir Klassegear Pro Gaming Mousepad kullanıyordum. Fakat masa değişikliğinden dolayı yeni bir Mousepad almak istiyorum ve Mousepadlerden hiç anlamıyorum. Şu an kullandığım Mousepad %30 Control, %70 Speed. Kullandığım Mouse ise ATK A9 Ultra, genellikle Valorant oynuyorum. DPI 800, Sens 0,36. Nasıl bir Mousepad almalıyım? Mousepad önerileriniz varsa da bütçe hiç sorun değil, yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, yaklaşık 1 senedir klassegear Pro Gaming mouse pad kullanıyordum. Fakat masa değişikliğinden dolayı yeni bir mouse pad almak istiyorum ve mousepadlerden hiç anlamıyorum. Şu an kullandığım mouse pad %30 Control, %70 Speed. Kullandığım mouse ise ATK A9 Ultra, genellikle Valorant oynuyorum. DPI 800, sens 0,36. nasıl bir mouse pad almalıyım? Mouse pad önerileriniz varsa da bütçe hiç sorun değil, yardımcı olursanız sevinirim.

Şu anda kullandığınız Klasse sizin için hızlı mı geliyor? Nasıl bir şey olsa sizin için daha iyi olur? Bir de net bir bütçe belirtirseniz daha iyi olur.

Şu anda kullandığınız Klasse sizin için hızlı mı geliyor? Nasıl bir şey olsa sizin için daha iyi olur? Bir de net bir bütçe belirtirseniz daha iyi olur.
Şu an kullandığım mousepad'den gayet memnunum, rahat hissettiriyor. Kaliteli bir şey olduğu sürece bütçe önemli değil hocam fakat belirtmem gerekiyorsa 2500 TL'ye rahatlıkla çıkılır bence mousepad için.

Şu an kullandığım mousepad'den gayet memnunum, rahat hissettiriyor. Kaliteli bir şey olduğu sürece bütçe önemli değil hocam fakat belirtmem gerekiyorsa 2500 TL'ye rahatlıkla çıkılır bence mousepad için.

Bu çok hoşuma gitti hocam, aşırı tatlı duruyor. Nasıldır sizce?

Güzel hocam ilk attığımın desenli ve tabanı geliştirilmiş hali. Beğendiyseniz alabilirsiniz, kullandığınıza benzer zaten. Biraz desene para vermiş oluyorsunuz ama beğendikten sonra gerisinin bir önemi yok.

Güzel hocam ilk attığımın desenli ve tabanı geliştirilmiş hali. Beğendiyseniz alabilirsiniz, kullandığınıza benzer zaten. Biraz desene para vermiş oluyorsunuz ama beğendikten sonra gerisinin bir önemi yok.
Çok teşekkür ederim hocam, hayat kurtardınız resmen. Beynim yanmıştı Control ve Speed nedir, nasıl bir şey almalıyım diye.

Wraith mouse padini kuzenim kullanıyor ve hiç memnun değil. Pürüzlü bir yüzeyi var. Kendim klassegear pro serisi kullanıyorum ve şunu söyleyebilirim ki çok çok daha rahat klassegearınki. Önermem wraith'in bu modelini.

Wraith mouse padini kuzenim kullanıyor ve hiç memnun değil. Pürüzlü bir yüzeyi var. Kendim klassegear pro serisi kullanıyorum ve şunu söyleyebilirim ki çok çok daha rahat klassegearınki. Önermem wraith'in bu modelini.

Hangi modelini kullanıyor? Dediğiniz gibi bir pürüz söz konusu değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı