Hangi Wraith Wireless Mouse'unu almalıyım? Çok da bir bütçem yok. Maksimum 1500 olabilir. Hangisini önerirsiniz?
A9 al r1'de kronik var sensorunde.
İkisinde de sorun var. Aula SC680 al geç.Hangi Wraith Wireless Mouse'unu almalıyım? Çok da bir bütçem yok. Maksimum 1500 olabilir. Hangisini önerirsiniz?
Ne sorunu var tam olarak?
A9 al R1'de kronik var sensorunde.
İkisi de alınmaz. İkisi de Wraith ürünü değil bu arada. Çin merkezli ürünler Wraith aracılık yapıyor. Yani bu ne demek oluyor; garanti süreci zorlu, iade süreci ise meçhul bir durum olmuş oluyor. Bu arada şu yazıyı da iyi okumanı tavsiye ederim, sitelerinde mevcut. "Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir."Hangi Wraith Wireless Mouse'unu almalıyım? Çok da bir bütçem yok. Maksimum 1500 olabilir. Hangisini önerirsiniz?
Sen öneri yap. Merak ettim ne önereceksin.İkisi de alınmaz. İkisi de Wraith ürünü değil bu arada. Çin merkezli ürünler Wraith aracılık yapıyor. Yani bu ne demek oluyor; garanti süreci zorlu, iade süreci ise meçhul bir durum olmuş oluyor. Bu arada şu yazıyı da iyi okumanı tavsiye ederim, sitelerinde mevcut. "Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir."
İkisi de alınmaz. İkisi de Wraith ürünü değil bu arada. Çin merkezli ürünler Wraith aracılık yapıyor. Yani bu ne demek oluyor; garanti süreci zorlu, iade süreci ise meçhul bir durum olmuş oluyor. Bu arada şu yazıyı da iyi okumanı tavsiye ederim, sitelerinde mevcut. "sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir."
Bilir kişi olduğum için benim öneri yapmamı istemeniz öncelikle beni onore etti; bununla beraber satıcıda Amazon olduğuna göre bu bütçede bunu önerebilirim.Sen öneri yap. Merak ettim ne önereceksin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.