Kullandım. A9 serisinin hem Ultra hem de Plus modellerini kullandım daha önce.
Tamamdır yardımınız ıcın teşekkür ederım umarım el boyutuma uyar.
Kullandım. A9 serisinin hem Ultra hem de Plus modellerini kullandım daha önce.
Hala cevap vermediniz ama?
A9 Plus bakabilirsin eğer ucuz modelleri düşünüyorsan.
Ürünün alıcısına yakın sinyal bozucu olabilecek modem tarzı bir ürün var mı?Merhaba iyi günler A9 Plus'ı sızın onerınıze aldım ve bugün elıme ulastı mouse her yüzeyde hatta parmagımda bıle calısırken mousepadde takılmalar yasıyor bunun sebebını bılıyor musunuz?
Ürünün alıcısına yakın sinyal bozucu olabilecek modem tarzı bir ürün var mı?
ATK HUB
hub.atk.pro
Eğer herhangi bir sinyal bozucu durum olmadığını düşünüyorsan yazılım sürümüne bakıp güncelleme varsa güncelleme yapabilir misin ?
USB alıcılar daha çok anten gibi çalışır. Eğer kasanız masa altındaysa - yakınında sinyal karıştırabilecek modem tarzı bir ürün varsa veya ürünü kasanın arkasında birden fazla kablosuz ürünün alıcısının bir arada olduğu bir yere takarsanız dediğiniz durum yaşanabilir. Sensör ile alakalı bir sorun olsa normal kullanımda sıkıntı yaşamaz arada bir aniden takılma ile sonuçlanır. Bariz bir USB alıcının sinyalini etkileyen bir durum var.
En basitinden bu arkadaştaki gibi olur hemen modemin yanında ufak ekranlı alıcısı. Bu da sinyali bozup bu şekilde takılmaya yol açıyor.
Driverindan optik okuyucu 1M idi onu 2M ye cıkardım duzeldi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.