ATK Battle Axe oyun kolu alınır mı?

Bu ürünü zaten kendileri üretmiyor. Aolion K20'nin üstüne marka basmışlar. Sadece ben K20'yi test etmediğim için ve ne gibi değişiklikler var bilmediğim için öneremedim ilk başta.

Eki Görüntüle 2519437

Genel olarak iyi hissettiriyor. Daha oyun testini yapmadım ama herhangi bi sorun yok şimdilik.

Öyle olsa da kalite kontrol kısmı yine ATK.

Ne diyorsunuz hocam iade edeyim mi siparişi.

Uzun kullanmadan bilemez hocam, sorun varsa da zamanla çıkar zaten. Aşırı şanssız olmak lazım tamamen sorunlu gelmesi için.

Öyle olsa da kalite kontrol kısmı yine ATK.

Uzun kullanmadan bilemez hocam, sorun varsa da zamanla çıkar zaten. Aşırı şanssız olmak lazım tamamen sorunlu gelmesi için.

Evimde şu an 12 tane gamepad var. Bunlar aralarında test edip sattıklarım harici. Gamepad'lerden anlıyorum zaten. Ürünün uzun kullanımda sorun çıkarıp çıkarmayacağını da zaten test edince anlayabilirim hissiyat olarak güzel ve tok bir hissiyatı var.

Ne diyorsunuz hocam iade edeyim mi siparişi

İadelik bir durum yok bana kalırsa gayet iyi duruyor fiyatına göre.

Hocam yazılımsal bir sorunu nasıl anlayacaksın, isterse 50 tane gamepad olsun. Bilemezsin sorun olup olmayacağını.

Hocam yazılımsal bir sorunu nasıl anlayacaksın, isterse 50 tane gamepad olsun. Bilemezsin sorun olup olmayacağını.

ATK'nın masaütsü Driver'ı şu an zaten Gamepad'e entegre. Yazılımı açar açmaz çalışıyor herhangi bir komut algılama problemi yok. Yazılımı gayet iyi çalışıyor. Ürün ve altındaki şarj doc gayet sıkıntısız. Gamepad tester ve gecikme testlerini yaptım onlar da sorunsuz. ATK'nın son çıkardığı QC sorunlu ürünler dediğin bir ATK X1'de QC sorunu vardı sadece. Sen fazla ön yargı ile yaklaşıyorsun. Ürün zaten OEM bir üreticinin ürünü. OEM ne demek dersen de başka firmalar kendi ürünlerine marka basip özelleştirerek kullansınlar diye ekipman üreten firmalara denir.

X1'den bahsetmiyorum, ATK Mercury'de qc kötüydü ATK A9 da qc kötü. Ön yargıyla da yaklaşmıyorum, son iki ürünün de qcsi kötü. Bu gamepadi almak da risk demek direkt, bir zaman geçsin iyiyse öneririm zaten.

A9'da QC falan kötü değil 2 tane A9 var elimde en az 10 kişi biliyorum A9 satın alan 1 kişide sıkıntı çıktı oda Firmware Update ile çözüldü zaten. Ki ürünü çıkışında zaten Firmware hazırdı sadece satılan bir kısım eski üründe güncel Firmware olmadığı için sorun yaşandı ki A9 Plus modelinde biri de bendim.

Qc kötü değilse nasıl bu kadar insan sorun yaşıyor. En basit örnek.
İnceleme: ATK A9 alınır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…