ATK Battle Axe oyun kolu alınır mı?

Ürünün çıktığı ilk anda alan insanlardan illa sorunlu ürüne denk gelen olacaktır. Sen Wraith'den alıp arızalı ürüne denk gelen gördün mü?

Çıktığı anda sorunlu gelir normal diyorsun, qc ne demek o zaman. Anlamı ne bunun. Zaten sorun ortaya çıkınca çözerler, qcnin olayı bu. Asıl çıktığı anda bu sorunların olmaması gerekiyor.

Ürün çıkıyor birebir GPX klonu. Aynı anda binlerce insan alıyor. Zaten diyorum parazit gibi sorunlar yaşayanların problemi ilk çıkış sonrası Firmware ile düzeltildi ki Firmware 1-2 gün sonra geldi ürünün çıkışından. Binlerce aynı anda alan insandan illa sorun yaşayan olur.

Çıktığı anda sorunlu gelir normal diyorsun, qc ne demek o zaman. Anlamı ne bunun. Zaten sorun ortaya çıkınca çözerler, qcnin olayı bu. Asıl çıktığı anda bu sorunların olmaması gerekiyor.
Dostum QC sorunu demek ürünlerde kronik olmasıdır demek. İlk çıkışta belki 10 bin tane satılan üründen 100 tanesinde sorun olunca bu Kronik QC sorunu olmuyor.

Dosya Ekleri

• 1750766959125.png
    1750766959125.png
    261,9 KB · Görüntüleme: 146
Ürün çıkıyor birebir gpx klonu. Aynı anda binlerce insan alıyor. Zaten diyorum parazit gibi sorunlar yaşayanların problemi ilk çıkış sonrası Firmware ile düzeltildi ki Firmware 1-2 gün sonra geldi ürünün çıkışından. Binlerce aynı anda alan insandan illa sorun yaşayan olur.

Dostum qc sorunu demek ürünlerde kronik olmasıdır demek. İlk çıkışta belki 10 bin tane satılan üründen 100 tanesinde sorun olunca bu kronik qc sorunu olmuyor.

10 binde 100 değil işte hocam, sorun yaşayanları memnun olanlardan daha çok gördüm. Zaten farenin kendisi de kötü, o yüzden şaşırmıyorum bunların olmasına.

Sora V2 çıkışında da sorun yaşayanlar oldu. Scyrox ilk çıktığında bir anda kullanırken bataryası ölenler oldu switch implementeleri leş gibi denk gelenler oldu. GPX2 çıkışında pili içinden çıkanlar vardı. Viper V3 Pro ilk çıktığında sensör atlaması yaşayanlar vardı. Şimdi bunlar kronik mi oluyor hayır. Ürün aynı anda binlerce satıldığı zaman içinden illa sorun yaşayan olur. Ulan arkadaş 2 tane Viper V3 Pro aldı 1 tanesi diğerinden ufak geldi ürün ufak boyut olarak bildiğin 1 tanesi diğerinden ufak.

10 binde 100 değil işte hocam, sorun yaşayanları memnun olanlardan daha çok gördüm. Zaten farenin kendisi de kötü, o yüzden şaşırmıyorum bunların olmasına.

Hocam kullanmadığın ürünler hakkında çok yorum yapıyorsun ya ürünü sadece internetten görüp kötü. Sonra gidin leş sensör implementeli MCHOSE önerin.

ATK'nın QC'sine laf edip sıktığın zaman içinden delik açılan MCHOSE öneriyosunuz.

Ürün çıktı 2 ay geçti bu sürede TR'de alan kimseden ürün arzalı bozuk diye geri dönüş alınmadı. Dediğiim gibi üretim bandından illa bozuk ürün çıkar. Bu QC sorunu olduğunu belirtmez.

Kol linki bu yeni çıkmış Wraith'e alınır mı?
Hocam acil cevap lazım aynı koldan alacağım nasıl acaba? @merttwlz

Hocam hala kullanıyor musunuz? Deneyiminiz nasıl?
İnceleme videolarında fark ettiğim üzere tetik ayarını değiştirdiğimizde mouse click'i gibi olacağına basmak için biraz yol alıyor yine. Rahatsızlık yaratıyor mu bu durum? Bir de titreşimi nasıl? Tetiklerde titreşim var mı? @GRKM DUMAN

Technopat Haberler

Geri
Yukarı