ATK blazinf sky F1 Pro 8K dongle donma sorunu

fastriker

Centipat
Daha fazla  
Merhaba mouse kendi donglesiyle sorunsuz çalışıyor ama 8 dongleyle donuyor. Sorun mouse hareket ettirirken takılıyor bir 5-6 saniye hiçbir hareketi algılamıyor. Tuşlara basılınca onları da algılamıyor. Teknik desteğe gönderdim ama sorunsuz dediler. Ne yapmam gerek?
Şikayetvar'a videosuyla yazdım. Linki bıraktım. Video orada bulunmaktadır.Wraith Esports - Şikayetvar

Selam hocam aynı durumu yaşıyordum. Birkaç gündür ATK hub uygulamasını indirip dongle ile fareyi güncelledim ve sorun çözüldü. Muhtemelen sürüm uyuşmazlığından dolayı bu meydana geliyor. Eski kullandığınız mouse a ait bir uygulama varsa silmenizi tavsiye ederim. Sinyal çakışmaları sebebi ile sensör de takılmalar gene gerçekleşebiliyor.

hocam nasıl yaptınız acaba anlatır mısınız aynı sorun bende var

Hocam atk v hub uygulamasını indirin google a yazdığınız da çıkacaktır download diye sonra bıraktığım bu linkten kullandığınız ürünlerin son sürümlerini indirip kurabilirsiniz

V HUB

Hocam atk v hub uygulamasını indirin google a yazdığınız da çıkacaktır download diye sonra bıraktığım bu linkten kullandığınız ürünlerin son sürümlerini indirip kurabilirsiniz

V HUB
Oldu gibi kanka çok teşekkür ederim.

Sorun tamamen çözüldü mü acaba hocam? Aynı sorunu yaşıyorum çünkü,bende indirip kurayım çözüldüyse eğer.

Hocam ATK v hub uygulamasını indirin Google'a yazdığınız da çıkacaktır download diye sonra bıraktığım bu linkten kullandığınız ürünlerin son sürümlerini indirip kurabilirsiniz.

V HUB

Kanka bin dosyası olarak indirdi nasıl kuracağım.

Hocam ATK v hub uygulamasını indirin Google'a yazdığınız da çıkacaktır download diye sonra bıraktığım bu linkten kullandığınız ürünlerin son sürümlerini indirip kurabilirsiniz.

V HUB

Bir de hangi 8K yı yükleyeceğiz.

Sorun tamamen çözüldü mü acaba hocam? Aynı sorunu yaşıyorum çünkü, bende indirip kurayım çözüldüyse eğer.

Evet az önce yaptım ve düzeldi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…