ATK blazinf sky F1 Pro 8K dongle donma sorunu

fastriker

Centipat
Daha fazla  
Merhaba mouse kendi donglesiyle sorunsuz çalışıyor ama 8 dongleyle donuyor. Sorun mouse hareket ettirirken takılıyor bir 5-6 saniye hiçbir hareketi algılamıyor. Tuşlara basılınca onları da algılamıyor. Teknik desteğe gönderdim ama sorunsuz dediler. Ne yapmam gerek?
Şikayetvar'a videosuyla yazdım. Linki bıraktım. Video orada bulunmaktadır.Wraith Esports - Şikayetvar

Selam hocam aynı durumu yaşıyordum. Birkaç gündür ATK hub uygulamasını indirip dongle ile fareyi güncelledim ve sorun çözüldü. Muhtemelen sürüm uyuşmazlığından dolayı bu meydana geliyor. Eski kullandığınız mouse a ait bir uygulama varsa silmenizi tavsiye ederim. Sinyal çakışmaları sebebi ile sensör de takılmalar gene gerçekleşebiliyor.

Selam hocam aynı durumu yaşıyordum. Birkaç gündür ATK hub uygulamasını indirip dongle ile fareyi güncelledim ve sorun çözüldü. Muhtemelen sürüm uyuşmazlığından dolayı bu meydana geliyor. Eski kullandığınız mouse a ait bir uygulama varsa silmenizi tavsiye ederim. Sinyal çakışmaları sebebi ile sensör de takılmalar gene gerçekleşebiliyor.
hocam nasıl yaptınız acaba anlatır mısınız aynı sorun bende var

Hocam atk v hub uygulamasını indirin google a yazdığınız da çıkacaktır download diye sonra bıraktığım bu linkten kullandığınız ürünlerin son sürümlerini indirip kurabilirsiniz

V HUB

Hocam ATK v hub uygulamasını indirin Google'a yazdığınız da çıkacaktır download diye sonra bıraktığım bu linkten kullandığınız ürünlerin son sürümlerini indirip kurabilirsiniz.

V HUB

Kanka bin dosyası olarak indirdi nasıl kuracağım.

Hocam ATK v hub uygulamasını indirin Google'a yazdığınız da çıkacaktır download diye sonra bıraktığım bu linkten kullandığınız ürünlerin son sürümlerini indirip kurabilirsiniz.

V HUB

1724150800529.png

Bir de hangi 8K yı yükleyeceğiz.

Sorun tamamen çözüldü mü acaba hocam? Aynı sorunu yaşıyorum çünkü, bende indirip kurayım çözüldüyse eğer.

Evet az önce yaptım ve düzeldi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı