ATK blazinf sky F1 Pro 8K dongle donma sorunu

Güncelleme ile çözüldü teşekkürler.

Hocam sipariş verdim sorun yok değil değil mi?
sorun yok sorun yok kaç gündür bende takılma sorunlarından dolayı 8k dongle çıkarmıştım 1k olarak kullanıyordum. arkadaşların dediği gibi bin dosyasını indirip uygulama üzerinden teker teker güncelledim sorun çözüldü..

Son düzenleme:
Kanka bin dosyası olarak indirdi nasıl kuracağım.

Eki Görüntüle 2289193

Bir de hangi 8K yı yükleyeceğiz.

Evet az önce yaptım ve düzeldi.

Kanka bin dosyası olarak indi ne yapmalıyız düzeldi demişsin?

Hocam atk v hub uygulamasını indirin google a yazdığınız da çıkacaktır download diye sonra bıraktığım bu linkten kullandığınız ürünlerin son sürümlerini indirip kurabilirsiniz

V HUB
knk kurum kısmını tam anlamadım indirdim ama nasıl kurucam bin dosyalarını

Son düzenleme:

Kanka kurum kısmını tam anlamadım indirdim ama nasıl kuracağım bin dosyalarını.

(Ekstra mouse gerekli olabilir yoksa hiç kalkışmayın) desktop.vxe.com/download sitesini girip kullandığınız model hangisi ise seçip (benimki X1 Pro Max) üstüne tıkla. Yıp v2.18'in yanındaki download seçeneğini tıklıyoruz (mavi yazı Çince olabilir tıklayıp indiririyoruz)
Daha sonra en önemli fareun donmasına sebep olan kısma gelelim. Tekrardan başta verdiğim siteden ATK 8K yazan yani dongle resmi olan yere tıklıyoruz. Son güncelleme sorunları olan fareyi donduran bir güncellemedir o yüzden biz v. 215 yazanı indiriyoruz. Daha sonra indirdiğimizden emin olduktan sonra googla ATK v hub yazarak mousemizin uygulamasını yüklüyoruz. Kurulumu tamamladıktan sonra uygulamayı açıyoruz başta Çince açılabilir translate yaparak dil ayarlarını bulup İngilizceyi seçtikten sonra asıl çözüme gelebiliriz. Sol üstteki 3 çizgiden settingse geliyoruz. "mouse Firmware tool"a tıklıyoruz select file deyip önce kabloyu donglea bağlayarak 8K Dongle'ın güncellemesini indiriyoruz. Güncelleme tamamlandıktan sonro kabloyu dongledan çıkartıp fareye bağlıyoruz. Ve mouse için yüklediğimiz güncellemeyi seçip yüklüyoruz. Belki yeni güncelleme bende doğru çalışmayıp sizde doğru çalışıyor olabilir yani hangisinde sorun yaşıyosanız benim tavsiyem diğer güncellemeyi indirmeniz. Sorunun çözümü aslında basit ben anlaşılmayan yer olmasın diye bu kadar uzattım teşekkürler😆

Hocam sipariş verdim sorun yok değil değil mi?

Güncelleme ile çözüldü teşekkürler.

Sorun yok sorun yok kaç gündür bende takılma sorunlarından dolayı 8K dongle çıkarmıştım 1K olarak kullanıyordum. Arkadaşların dediği gibi bin dosyasını indirip uygulama üzerinden teker teker güncelledim sorun çözüldü.

Kanka kurum kısmını tam anlamadım indirdim ama nasıl kuracağım bin dosyalarını.

Memnun musunuz mousetan herhangi bir bir sorun oldu mu teşekkürler.

Sorun yok dostum geçenlerde tekrar oyun da kasma oldu. Baktığımda uygulamaya güncelleme gelmiş yani anlıyacağımız kasma durumlarında ya dongle a ya mouse yada programın kendisine güncelleme geliyor. mouse ta en ufacık sorun yok çok memnunum..

Arkadaşlar sorunu temelli çözdüm uzun bir süreden sonra. Güncellemler işe yaradı sanmıştım sonra bir daha aynı sorunla karşılaştım. İki gün önce dur bir bir daha deneyim dedim. Dongleyi normal usbs girişine değil 3.0 usbs girişine takın. 2 gündür kullanıyorum eski sorundan eser yok. Sanırım 3.0 uyumlu.

(Ekstra mouse gerekli olabilir yoksa hiç kalkışmayın) desktop.vxe.com/download sitesini girip kullandığınız model hangisi ise seçip (benimki X1 Pro Max) üstüne tıkla. Yıp v2.18'in yanındaki download seçeneğini tıklıyoruz (mavi yazı Çince olabilir tıklayıp indiririyoruz)
Daha sonra en önemli fareun donmasına sebep olan kısma gelelim. Tekrardan başta verdiğim siteden ATK 8K yazan yani dongle resmi olan yere tıklıyoruz. Son güncelleme sorunları olan fareyi donduran bir güncellemedir o yüzden biz v. 215 yazanı indiriyoruz. Daha sonra indirdiğimizden emin olduktan sonra Google'a ATK v hub yazarak mousemizin uygulamasını yüklüyoruz. Kurulumu tamamladıktan sonra uygulamayı açıyoruz başta Çince açılabilir translate yaparak dil ayarlarını bulup İngilizceyi seçtikten sonra asıl çözüme gelebiliriz. Sol üstteki 3 çizgiden settingse geliyoruz. "mouse Firmware tool"a tıklıyoruz select file deyip önce kabloyu donglea bağlayarak 8K Dongle'ın güncellemesini indiriyoruz. Güncelleme tamamlandıktan sonro kabloyu dongledan çıkartıp fareye bağlıyoruz. Ve mouse için yüklediğimiz güncellemeyi seçip yüklüyoruz. Belki yeni güncelleme bende doğru çalışmayıp sizde doğru çalışıyor olabilir yani hangisinde sorun yaşıyosanız benim tavsiyem diğer güncellemeyi indirmeniz. Sorunun çözümü aslında basit ben anlaşılmayan yer olmasın diye bu kadar uzattım teşekkürler😆

Reis iyi günler olmadı iki gündür kullanamıyorum ATK v hub da sürüm v1.18 oluyor indiriyorum güncellenmiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı