Bunlardan hangisini önerirsiniz? Palm tutuyorum. Aslında kafanda F1 vardı fakat hem F1 hem de X1'in kronik sorunlarının olduğunu görüp v3'e baktım. Sizce ne alayım?
Sizin el ölçüleriniz nedir?Ben de palm tutuyorum. Deathadder V2, Glosious Model D2 Pro tam oturuyordu ergonomik olarak. X1'e geçerken tereddütlerim vardı ama bir sorun yaşamadım. Aksine daha rahat hükmediyorum buna.
16-17.30 arası uzunluk 8-8.30 arası genişlikEl ölçüleriniz nedir? Bir de F1 ve X1 simetrik ürünler DeathAdder V3 ise ergonomik tasarımlı.
Hocam benim dediğim hyperspeed v3 deathadder değil ama ona da bakarım önerirsenizEl ölçüleriniz nedir? Bir de F1 ve X1 simetrik ürünler DeathAdder V3 ise ergonomik tasarımlı.
16-17.30 arası uzunluk 8-8.30 arası genişlik.
“X1 için herkes bağlantı kopma sorunundan bahsetmiş kronik bir durum varmış ve yazılımı hiç stabil çalışmıyormuş X1 ve F1 in” internette böyle bir yazı gördüm sizce doğru mu?
Hocam benim dediğim HyperSpeed V3 DeathAdder değil ama ona da bakarım önerirseniz.
Evet o modelden bahsediyorumDeathAdder versiyonu ergo tutuş benim elim 17x9 biraz büyük gelmişti kavramada zorluk çektim. Siz Viper V3 hyperseed modelinden mi bahsediyosunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.