ATK blazing sky F1 Pro Max vs VXE R1 Pro Max

hakwn

Decapat
Daha fazla  
Yeni bir mouse almayı düşünüyorum normalde bütçem 2K ve VXE R1 Pro Max almayı düşünüyordum.
Sonra ATK blazingsky F1 Pro Max'in daha güncel ve özelliklerinin iyi olduğunu gördüm(paw3950 sensör)
Bütçemi aşacak ama 3K vermeye değecek bir mouse mu? Yoksa 3K ya daha iyi fareler var mı veya 2K ya VXE R1 Pro Max mi tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bu mouseyi araştırıyorum ama çok fazla şikayet ve hata var hem reddit şikayet var gibi sitelerde o yüzden kararsız kaldım. Hem de sensörün orjinal 3950 olup olmadığı kesin değilmiş. Kendileri üretip adını o şekilde belirliyorlarmış çin işte klasik.

Yeni bir mouse almayı düşünüyorum normalde bütçem 2K ve VXE R1 Pro Max almayı düşünüyordum.
Sonra ATK blazingsky F1 Pro Max'in daha güncel ve özelliklerinin iyi olduğunu gördüm(paw3950 sensör)
Bütçemi aşacak ama 3K vermeye değecek bir mouse mu? Yoksa 3K ya daha iyi fareler var mı veya 2K ya VXE R1 Pro Max mi tercih etmeliyim?
hocam zaten vxe r1 pro max ve atk f1 aynı üreticiden cıkıyor diye biliyorum ayrıca sensörü belli değil demis arkadas zaten birinin belli değilse diğerinin de belli değildir aynı üreticiden cıkıyor yerinde olsam f1 pro max yerine f1 pro alırdım daha hafif ve daha ucuz aradaki fark sadece batarya eğer uzun süreler oturmuyorsan oyun oynuyosan günde bi kaç saat atk f1 pro dhaa iyi olur vxe r1 pro max için ayrı dongle alman gerekecek sensörü bi düşük modeli ve ağır daha cok f1 lere göre

Vallahi elime daha bugün ulaştı F1, şu an kullanıyorum. Dongle da geldi akıyor gidiyor vallahi. Alacaksan farenin alt kısmından 8K alıcıya bağlayabilmen için kablosuz özelliğini açmayı unutma. Yarım saat uğraştım ben :D

Vallahi elime daha bugün ulaştı F1, şu an kullanıyorum. Dongle da geldi akıyor gidiyor vallahi. Alacaksan farenin alt kısmından 8K alıcıya bağlayabilmen için kablosuz özelliğini açmayı unutma. Yarım saat uğraştım ben :D

Hocam mouse yazılımı v hub mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı