ATK blazing sky F1 Pro nasıldır?

738139

Centipat
Selamlar. ATK blazing sky F1 Pro aldım bugün elime ulaştı. Öncelikle nasıl bir mouse almışım? Sizce iyi mi FPS oyunları için (özellikle Valorant)? Bir de çalıştırma konusunda bir sorum olacak: Normalde anladığım kadarıyla kutudaki dongle o bilgisayara takıyoruz ve bu şekilde kablosuz çalışıyor dongle kablosunu bilgisayara takıp Type-C kablosunu mouse a takarsak da kablolu çalışıyor. Ama mousedan (farenin altındaki bölmeden) bildiğimiz dongle siz kablosuz mouselardaki gibi USB çıktı. Hani bu bilgisayara tak otomatik kablosuz çalışsın şeklindeki USB. Ama şöyle bir çelişki araştırdığım kadarıyla bu fareyi kablosuz kullanmak için dongle ile kullanmak zorundaymışız başka türlü dongleı kullanmadan kablosuz kullanamıyormuşuz(tabii kablolu kullanım gene aynı). Peki o zaman madem bu mouse dongle ile kıullanılıyor sadece neden alışık olduğumuz donglesız kablosuz mouselardaki USB çıktı? Bu USB'yi fareyi kullanmak için koymadılarsa ne için koydular? Bunu nasıl kullanabilirim? Kullanım amacı ne o USB nin?

Selamlar. ATK blazing sky F1 Pro aldım bugün elime ulaştı. Öncelikle nasıl bir mouse almışım? Sizce iyi mi FPS oyunları için (özellikle Valorant)? Bir de çalıştırma konusunda bir sorum olacak: Normalde anladığım kadarıyla kutudaki dongle o bilgisayara takıyoruz ve bu şekilde kablosuz çalışıyor dongle kablosunu bilgisayara takıp Type-C kablosunu mouse a takarsak da kablolu çalışıyor. Ama fareden (farenin altındaki bölmeden) bildiğimiz dongle siz kablosuz mouselardaki gibi USB çıktı. Hani bu bilgisayara tak otomatik kablosuz çalışsın şeklindeki USB. Ama şöyle bir çelişki araştırdığım kadarıyla bu fareyi kablosuz kullanmak için dongle ile kullanmak zorundaymışız başka türlü dongleı kullanmadan kablosuz kullanamıyormuşuz(tabii kablolu kullanım gene aynı). Peki o zaman madem bu mouse dongle ile kıullanılıyor sadece neden alışık olduğumuz donglesız kablosuz mouselardaki USB çıktı? Bu USB'yi fareyi kullanmak için koymadılarsa ne için koydular? Bunu nasıl kullanabilirim? Kullanım amacı ne o USB'nin?

Merhaba Scyrox V6 ile bu mouse arasında kaldım. Nasıl mouse memnun musunuz yorumları okumak isterim bende konuyu takip ediyorum, Güle güle kullanın

Merhaba Scyrox V6 ile bu mouse arasında kaldım. Nasıl mouse memnun musunuz yorumları okumak isterim bende konuyu takip ediyorum, Güle güle kullanın
Hocam bilgisayarım bakımda şu an o yüzden tam kullanıcı deneyimini ancak bilgisayar geldikten sonra yapabilirim. İsterseniz bilgisayarım elime ulaştıktan sonra sizi bilgilendirebilirim.

Hocam bilgisayar elime ulaştı test ettim. Şöyle diyim (en azından ilk kullanım yorumum bu) ALIN. KESİNLİKLE ALIN. Valorantta 2000 saati olan biri olarak diyorum bunu. Vurmadığımı hissettiğim adamları bile vurup şaşırıyorum. Bi mermi atıyorum bi bakmışım ha gitmiş. Şu an için ilk izlenimim çok çok iyi bi mouse. Ama tabi asıl yorumumu ilerleyen süreçteki kullanımıma sorunu olup olmamasına göre söyleyebilirim. (%95 sorunsuz gibi %100 dememe sebebim de mouse u çok detaylı kontrol etmedim daha)

Son düzenleme:
Hocam bilgisayarım bakımda şu an o yüzden tam kullanıcı deneyimini ancak bilgisayar geldikten sonra yapabilirim. İsterseniz bilgisayarım elime ulaştıktan sonra sizi bilgilendirebilirim.

Hocam bilgisayar elime ulaştı test ettim. Şöyle diyeyim (en azından ilk kullanım yorumum bu) ALIN. KESİNLİKLE ALIN. Valorant'ta 2000 saati olan biri olarak diyorum bunu. Vurmadığımı hissettiğim adamları bile vurup şaşırıyorum. Bir mermi atıyorum bir bakmışım ha gitmiş. Şu an için ilk izlenimim çok çok iyi bir mouse. Ama tabii asıl yorumumu ilerleyen süreçteki kullanımıma sorunu olup olmamasına göre söyleyebilirim. (%95 sorunsuz gibi %100 dememe sebebim de fareyi çok detaylı kontrol etmedim daha)

Scyrox V6 ile arasında çok gidip geliyorum ama yorumlarını değerlendireceğim teşekkür ederim gerçekten oakdar fark ediyor değil mi Kablosuz kaliteli bir mouse :D güle güle kullan

Hocam bilgisayar elime ulaştı test ettim. Şöyle diyim (en azından ilk kullanım yorumum bu) ALIN. KESİNLİKLE ALIN. Valorantta 2000 saati olan biri olarak diyorum bunu. Vurmadığımı hissettiğim adamları bile vurup şaşırıyorum. Bi mermi atıyorum bi bakmışım ha gitmiş. Şu an için ilk izlenimim çok çok iyi bi mouse. Ama tabi asıl yorumumu ilerleyen süreçteki kullanımıma sorunu olup olmamasına göre söyleyebilirim. (%95 sorunsuz gibi %100 dememe sebebim de mouse u çok detaylı kontrol etmedim daha)
Selamlar mouse nasıl memnun musunuz bir rahatıszlık m1 ve m2 clik veya yanlarda vs herhangi birşeyi var mı merak ettim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı