ATK blazing sky F1 vs X1

okagexd

Hectopat
Daha fazla  
Elimin uzunluğu 19 cm genişliği 8 cm, tutuş şeklim ise claw. F1 mi X1 mi hangi modeli elime daha uyumlu olur tam karar veremedim yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bir de Ultra versiyonu ile Pro Max versiyonları arasında pek bir fark göremedim. Ultra versiyonu için fazla para vermeye değer mi?

1728237575201.png
Pro max versiyonularını al ikisinin de. Ben olsam ATK X1 pro max alırdım.

Claw tutuş için F1 almanız daha iyi olabilir. X1 serisinden bahsediyorsanız Pro Max ve Ultra arasındaki tek fark Sensör. Pro Max'te PAW 3950, Ultra'da PAW 3950 Ultra var fakat arasındaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum.

Eğer F1 alacaksanız Ultimate almayın Pro Max alın çünkü hem Pro Max'in bataryası daha iyi ve Ultimate'de ağırlığı kısmak için malzemeden kısıldığı söyleniyor.

Ultra versiyonundaki sensör sadece maksimum DPI seçeneğinde bir tık fazla ve LOD ayarını daha ince yaptırıyor. Bir de Ultra'da 8000 HZ dongle içinden geliyor.
Pro Max'te kutunun içinden 1000 HZ dongle çıkıyor. Ama şu an sınırlı stok ile Wraith'den Pro Max alırsanız ayrı olarak satılması planlanan 8000 HZ dongle hediye ediliyor.
X1 Pro Max aldım, Razer Viper V3 Pro'nun aynı kalıpla kopyası gibi şekli ve boyutları. El ölçülerim sizinkine benzer, palm tutuyorum. Palm ile çok rahat.
Bu arada iki modelin de en düşük versiyonunu sakın almayın. Bataryası diğer abilerine göre düşük. Abileri zaten batarya kapasitesi olarak piyasadakilerden üstün. 1000 HZ üstü kullanımda bu çok önemli.

X1'i deneyimlemek istersen teknoloji mağazalarındaki Razer Viper V3 ve V3 Pro'yu dene. Claw tutuşta o giderse X1 de gider ama sanmam gideceğini. Daha küçük olan F1'e bakmalısın bence.
YouTube'da Swarcow mu neydi adı, onun bu iki seriyi içeren ayrıntılı incelemesi var. Onu izle kesinlikle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı