ATK blazing sky F1 vs Ultimate vs F1 Pro Max

Kankam kutunun içinden cıkan mouse altındaki şeyleri yapıştırdın mı yoksa zaten halihazırda var yedek mi ben tam anlayamadım ya.

Kankam kutunun içinden cıkan mouse altındaki şeyleri yapıştırdın mı yoksa zaten halihazırda var yedek mi ben tam anlayamadım ya.
Bir de mouse pedin üzerinde gezdirirken tırtık hissiyatı yaratıyor.

Bir de kalan şarj nasıl anlaşılıyor tam oyundayken bitmemesi için nasıl önlem alabilir ya da kontrol edebiliriz?

Son düzenleme:

Bir de kalan şarj nasıl anlaşılıyor tam oyundayken bitmemesi için nasıl önlem alabilir ya da kontrol edebiliriz?
Bilmiyorum ben daha kullanmadım.

Öncelikle selamlar. Bende ATK Blazing sky F1 serisi bir mouse almayı düşünüyorum 4k hz olarak kullanmayı hedefliyorum bildiğim üzere f1 ultimate sürümü pro sürümünden 7 gram daha hafif olması dışında alt tarafındaki skatezlerde farklıymış. Bu skatez farklılığı oynanışı çok etkiler mi? ve 4k hz için 75 saat(1000hz) batarya ömrü yeterli olur mu saatlerimi bilgisayar başında geçiriyorum günde +7 saat kadar. Bu yüzden pro max sürümü de ilgimi çekmiyor değil ama ultimate sürümünden 12 gram ağır olmasıda çok kafamı karıştırıyor gerçekten çok fark eder mi sorusunu oluşturuyor kafamda. Beni aydınlatabilirseniz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. (sensöre değinmeyeceğim sensörün extra olarak ultra olmasının pek bir şey fark ettirdiğini düşünmüyorum.)

Öncelikle selamlar. Bende ATK blazing sky F1 serisi bir mouse almayı düşünüyorum 4K Hz olarak kullanmayı hedefliyorum bildiğim üzere F1 Ultimate sürümü Pro sürümünden 7 gram daha hafif olması dışında alt tarafındaki skatezlerde farklıymış. Bu skatez farklılığı oynanışı çok etkiler mi? Ve 4K Hz için 75 saat(1000Hz) batarya ömrü yeterli olur mu saatlerimi bilgisayar başında geçiriyorum günde +7 saat kadar. Bu yüzden Pro Max sürümü de ilgimi çekmiyor değil ama Ultimate sürümünden 12 gram ağır olması da çok kafamı karıştırıyor gerçekten çok fark eder mi sorusunu oluşturuyor kafamda. Beni aydınlatabilirseniz yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. (sensöre değinmeyeceğim sensörün extra olarak Ultra olmasının pek bir şey fark ettirdiğini düşünmüyorum.)

Ben kullanmadığım için çok bir şey diyemeyeceğim ama Pro Max'i daha avantajlı buluyorum Ultimate'le arasında 700TL fark var sensör ve sadece ağırlık farkı var ben skatezler aynı diye biliyorum bu videoyu izlemende fayda var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben kullanmadığım için çok bir şey diyemeyeceğim ama Pro Max'i daha avantajlı buluyorum Ultimate'le arasında 700TL fark var sensör ve sadece ağırlık farkı var ben skatezler aynı diye biliyorum bu videoyu izlemende fayda var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim, videoyu izledim. Skatez şekilleri farklı diye biliyorum Pro ve Pro Max'de alt kısımlar 2 ayrı skatez iken Ultimate halinde alt skatez olarak uzun bir yapı kullanılmıştı diye hatırlıyorum. Pro Max ve Ultimate kullanmış birisi varsa cevaplarsa sevinirim hangisi daha iyi 12 gr ağırlık çok fark ettiriyor mu 4K Hz de Ultimate şarj ömrü yeterli mi kaç saat gidiyor?

Kankaam selam bende şimdi sipariş geçtim senin gibi kararsız kalmıştım Ultimate mi alsam Pro Max mı alsam diye fakat Pro Max almayı tercih ettim tek artısı dediğimiz gibi Ultra sensöre sahip fakat aralarındaki fark ne kadar tartişilir ve geçmiş araştırmalarıma göre de en cok satılan ve tutulan modeli Pro Max o yüzden havadan 700 800 TL bayılmak yerine Pro Max aldım geçtim bunun artısıda malzeme kalitesi 12 gram fark ağırlıktan dolayı ve X2 kat daha fazla şarj gitme özelliği o yüzden daha iyi olarak kendimce fikir alışverişinde bulundum sana da tavsiyem 1000 kişiden biri ol benim gibi dongle 8kdan faydalan Pro Max alabilirsin.

Hocam nasıl mouse goruslerini paylasir misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı