ATK Blazing Sky X1 Pro Max vs DA V3 vs Gladius 3 Aimpoint

Bütçe
3500

task1n

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Masaüstü: Masaüstü: Asus Prime A520M-K / Ryzen 5 5600 / SE-214-XT / Gskill Ripjaws 2x16GB 3200Mhz 16CL / Asus Rog Strix 6650 XT 8GB 192Bit / XPG Lander 500
Ekipmanlar: LG Ultragear 24GN-60R-B / MSI G241VC / Ajazz AK820 Pro / Razer DA V3 Pro / Razer BlackShark V2X
Merhaba, bu 3 mouse arasında kaldım. El ölçüm 18x9cm tutuş şeklim palm claw arası gibi. Hem FPS hem hikayeli oyunlar oynuyorum bu farelerden hangisini seçmeliyim? Önerilere açığım.

1- Razer DeathAdder V3 Kablolu.
RAZER DeathAdder V3 30k Dpi Kablolu Mouse - RZ01-04640100-R3M1 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

2- ASUS ROG Gladius III Aimpoint Kablosuz V2.
ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Beyaz V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA10)

3- ATK Blazing Sky X1 Pro Max.
ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse

Wraith e-Sports sitesi için şikayetvar'da birçok şikayet gördüm, satın alım sonrasına dair özellikle. Ürün ayıplı olsa bile garantiye gönderildiğinde kutu açıldığı için ne iade ne de değişim aldıklarını belirtmişler. Bu yazılar kafamı çok karıştırdı yoksa Atk Blazing Sky X1 Pro Max'i alacaktım fakat şu an ne yapsam çok kararsızım. Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.

Mouse kolay kolay bozulmaz. Bozuk gelmesi de çok düşük bir ihtimal zaten kullanıcı sorunu olmadığı sürece genelde arıza görülmüyor bu denli kaliteli ürünlerde.

Benim tercihim net şekilde Sky X1 Pro Max olurdu. Halen yanında 8K Dongle da veriyorlar ve teknik açıdan diğerlerinden daha iyi ve gelişmiş.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim banada en makul gelen Sky X1 Pro Max fakat şikayetler dolayısıyla aklım bulandı.

Pek takılmayın böyle şeylere dediğim gibi mouse ilk kullanımda neyse sonrasında da odur. Yeter ki kullanıcısı zarar vermesin vs. yani siz dikkat ettiğiniz sürece bozulması imkansız.

Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim bana da en makul gelen sky X1 Pro Max fakat şikayetler dolayısıyla aklım bulandı.

Hocam bozuk ürün gelme şansı size piyango çıkması kadar zor korkmayın o yüzden.

Razer Deathadder V3 ve Asus Rog Gladius benzer kalıptalar. İkisi de ergonomik fareler. Bu yüzden Palm tutuş dışında kullanımı zor bence. El ölçülerim sizinkiyle hemen hemen aynı. Palm tutuyorum ve Battlefield serileri ağırlıklı, dönem dönem PUBG, R6 Siege, WARZONE vs. oynuyorum.
Razer Deathadder V2 kullandım, öncesinde Asus Rog Gladius 1 kullanıyordum. Sonra sırasıyla Razer Basilisk V2, Glorious Model I 2, Glorious Model D2 Pro kullandım. Şu an ATK BLAZİNG SKİES X1 PRO MAX kullanıyorum. X1 Pro Max şekil olarak Razer Viper V3 Pro ile birebir aynı. Palm ve Claw tutuşa gider.
X1 Pro Max ile sorun yaşama tereddütün varsa Razer Viper V3 Pro almalısın.

Bu arada şikayetler ATK BLAZİNG SKİES X1 modelleri için mi yoksa marka veya satıcı genelinde mi?

Hocam bozuk ürün gelme şansı size piyango çıkması kadar zor korkmayın o yüzden.
Umarım dediğiniz gibi olur bugün yarın siparişi vereceğim.
Tercihimi X1 Pro Max yönünde kullanacağım sanırım hocam çünkü Viper V3 Pro oldukça bütçemi aşıyor. Şikayetler satıcı genelinde.

Mouse pad olarak Wraith Spirit of Aim almayı düşünüyorum ama öneriniz varsa değerlendirebilirim. Önerdiğiniz skatezleri X1 Pro Max'i aldıktan hemen sonra mı takmamı tavsiye edersiniz yoksa belli bir süre kullanımdan sonra mı?

Satıcı genelinde ise eğer niyetiniz varsa alabilirsiniz bence. Arızası olsun da sıkıysa gerekeni yapmasınlar. Tüketici hakem heyeti vs. var sonuçta. Bu arada Wraith değişik yeni ve yeni şeyler deneyen firmaların ürünlerini sattığından üretim kalite sorunu olan ekipman satmaları normal ve bu konuda arsız olabilirler, Türkiye'de böyle bir ticari anlayış yaygın malesef. ATK BLAZİNG SKİES X1 ve F1 serisinde F1 farelerde sorun yazanları hatırlıyorum. X1 o konuda sorunsuzdu sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…