ATK Blazing Sky X1 Pro Max vs DA V3 vs Gladius 3 Aimpoint

Bütçe
3500
Satıcı genelinde ise eğer niyetiniz varsa alabilirsiniz bence. Arızası olsun da sıkıysa gerekeni yapmasınlar. Tüketici hakem heyeti vs. var sonuçta. Bu arada Wraith değişik yeni ve yeni şeyler deneyen firmaların ürünlerini sattığından üretim kalite sorunu olan ekipman satmaları normal ve bu konuda arsız olabilirler, Türkiye'de böyle bir ticari anlayış yaygın malesef. ATK BLAZİNG SKİES X1 ve F1 serisinde F1 farelerde sorun yazanları hatırlıyorum. X1 o konuda sorunsuzdu sanki.
Evet haklısınız olası bir durumda Tüketici Hakem Heyeti gibi yerlere başvururum en kötü olasılıkla. X1 ve F1 serisi farelerde pek şikayet görmedim.

ATK serisinde sansa baglı, gıcırdama, baglantı kopma problemleri vesaire cıkabılıyor ki bununla ılgılı oldukca fazla sıkayet var. Kullanan kıtlenın bır kısmının urunlerı de problemsız bır sekılde gelıyor, ne gıcırdama ve baglantı kopması vesaire yasamıyorlar. Sansa baglı, gıcırdama vesaire urunun calısmasını engelleyecek bır sey yapmıyor. Sadece gıcırdayan noktaya göre rahatsızlık verebılır.

ATK serisinde sansa baglı, gıcırdama, baglantı kopma problemleri vesaire cıkabılıyor ki bununla ılgılı oldukca fazla sıkayet var. Kullanan kıtlenın bır kısmının urunlerı de problemsız bır sekılde gelıyor, ne gıcırdama ve baglantı kopması vesaire yasamıyorlar. Sansa baglı, gıcırdama vesaire urunun calısmasını engelleyecek bır sey yapmıyor. Sadece gıcırdayan noktaya göre rahatsızlık verebılır.
ATK serisi tamamen şans işi diyorsunuz yani.

Tamamen öyle, ne kadar sorunsuz urun kullanan varsa bir o kadar da sorunlu urun var maalesef. Bu ATK'ya özgü bir sey degıl bu arada, her model/marka da basına gelebılecek bır durum. Sadece ATK da oran daha fazla geldi bana.

Tamamen öyle, ne kadar sorunsuz urun kullanan varsa bir o kadar da sorunlu urun var maalesef.
Sizce bu durumda ne yapmalıyım. Ürünü satın alıp şansımı denemeli miyim?

Mouse pad olarak Wraith Spirit of Aim almayı düşünüyorum ama öneriniz varsa değerlendirebilirim. Önerdiğiniz skatezleri X1 Pro Max'i aldıktan hemen sonra mı takmamı tavsiye edersiniz yoksa belli bir süre kullanımdan sonra mı?
İstediğin zaman takabilirsin skatezleri. Skatezlerle iki grup ıslak mendil geliyor. Farenin altındaki skatezleri söküyorsun, sensörün etrafındaki dahil. Sonra Dot skatezlerle gelen ıslak mendillerden aseton kokulu olanı ile kolaylıkla yapışkanları siliyorsun. Sonra alkollü ıslak mendil ile o asetonlanmış yerleri siliyorsun. En son kuru peçeteyle vs. silin.
Skatezleri önerim çok kullanmayın. Sayı arttıkça daha az kayganlık elde edersiniz:
IMG_20241019_024034.jpg
IMG_20241019_024013.jpg

Bu arada mouse padi güzel seçmişsiniz. Speed olanını almanızı öneririm.

İstediğin zaman takabilirsin skatezleri. Skatezlerle iki grup ıslak mendil geliyor. Farenin altındaki skatezleri söküyorsun, sensörün etrafındaki dahil. Sonra Dot skatezlerle gelen ıslak mendillerden aseton kokulu olanı ile kolaylıkla yapışkanları siliyorsun. Sonra alkollü ıslak mendil ile o asetonlanmış yerleri siliyorsun. En son kuru peçeteyle vs. silin.
Skatezleri önerim çok kullanmayın. Sayı arttıkça daha az kayganlık elde edersiniz:
Eki Görüntüle 2332647Eki Görüntüle 2332648
Bu arada mouse padi güzel seçmişsiniz. Speed olanını almanızı öneririm.
Skatezleri görsellerdeki gibi yapıştırsam bir problem olmaz sanırım. Mouse padin Hybrid olanını almayı düşünüyordum aslında Speed olanın kontrolünün zor olduğu söyleniyor Hybrid daha rahat kullanım sağlıyormuş araştırdığım kadarıyla. Çok try hard bir oyuncu değilim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı