ATK Blazing Sky X1 Pro Max vs DA V3 vs Gladius 3 Aimpoint

Bütçe
3500
Obsidian sadece cam mousepadler için değil. Hem cam hem kumaş için fakat plastik mousepad'e uygun değil. Buyrun kendi sitesinde de yazıyor.

Dosya Ekleri

• raypad.PNG
    509,7 KB · Görüntüleme: 27
Hayret şuana kadar bende bir çok razer ürünü kullandım ama başıma hiçbir sorun gelmedi. Ya siz çok bahtsızsınız ya da ben çok şanslıyım bilemedim . Aldığım ürünü 2. el yarı fiyatına kfg tam bir şekilde buldum ondan ötürü çok cazip geldi hemen aldım.

Obsidian sadece cam mousepadler için değil. Hem cam hem kumaş için fakat plastik mousepad'e uygun değil. Buyrun kendi sitesinde de yazıyor.
Obsidian mı daha kaliteli stakez yoksa Jade mi?

Aynı markanın farklı serileri. Mousepad'in yüzey türüne göre uygun seri tercih edilmeli.
Benim mousepad naylon türevi olduğundan Jade aldım mesela.

Aynı markanın farklı serileri. Mousepad'in yüzey türüne göre uygun seri tercih edilmeli.
Benim mousepad naylon türevi olduğundan Jade aldım mesela.
Wraithden spirit of aim hybrid mouse pad alıcam hangi skatezi tercih etmeliyim sizce?

Sitesinde:
Yüzey
Hybrid: Premium Jacquard Kumaş

Speed: Wraith Speed® Kumaş
diye geçiyor ama mousepad gelince kendiniz bakın. Benim mousepadin özelliklerinde Elite Cordua Kumaş yazıyordu ama geldiğinde dokununca anladım ki bir tür naylon/plastik veya kauçuk türü diyebileceğimiz malzeme idi. Kumaş mousepad kullanmış olduğumdan diyebilirim ki bu mousepad firmalarının bilmemne kumaş dediğine bakmayın gelince dokunun anlarsınız.

Spirit of aim yerine başka bir öneriniz varsa değerlendiririm hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…