ATK Dragonfly A9 Plus alınır mı?

Alınmaz, mcusu aşırı verimsiz, qc problemleri var. Bütçeniz maksimum nedir?

Konu açılalı 5 ay oldu farkındasın değil mi? Ne tıklama ne qc kaldı artık. Şikayet var da dahi 10 şikayet var şu an. Reddit'te falan yeni konu veya sorun göremiyorum. Genel olarak da çoğunlukta bir sorun göremiyorum.

HiSilicon Nearlink aşırı verimsiz bir MCU. Mouselar içinde uygun degil. Hala daha sorun yasayanlarda var bu MCU'nun oldugu mouselarda.

Nordic 52833+ PAW3395 ile geliyor. Malzeme kalitesi hakkında çok bilgi yok (icini acan kimse yok kendimde deneyimlemedim) ama benzer olan L7 Mix modelinin ic yapisina bakarsak malzeme kalitesi gayet iyi duruyor. GANKSENINLE kodu ile 1700 TL. Scyrox V6 ile cok yakin shape denebilir.

Eğer illaki GPX shape istersende stok beklemeni öneririm. Siyah ve beyaz renklerinin stoğu yok.

hocam benim için en önemli şeylerden biri en az 124+mm olması çünkü deathadder v3 hyperspeed kullanıyorum o bile ucu ucuna yetiyor boy olarak bana o yüzden l7 air veya scyrox uymuyor bana. diğerine bakabilirim ama a9 plus yine boy olarak daha iyi duruyor

Alınmaz, mcusu aşırı verimsiz, qc problemleri var. Bütçeniz maksimum nedir?
bütçem mousepad ile birlikte 3k. a7 ultra alacaktım realtek mculu ve optik switchli diye ama bir arkadaş aradaki 1k farka değmez dedi (ikisini de kullanıyor) ve tamam sensörü vs %5 daha iyi olabilir ama ben günlük kullanıcıyım e sporcu değilim diye donmasın takılmasın iyi olsun yeter kafasına girdim

Konu açılalı 5 ay oldu farkındasın değil mi? Ne tıklama ne qc kaldı artık. Şikayet var da dahi 10 şikayet var şu an. Reddit'te falan yeni konu veya sorun göremiyorum. Genel olarak da çoğunlukta bir sorun göremiyorum.
siz kullanıyor musunuz?

Bu yinede MCU'nun problemli oldugunu degistirmez. Sorun yasayanlar eskisi kadar yok ama rezil bir MCU'ya sahip mouseler için A9 Plus. Bataryaya bu kadar abanmalarının sebebide bu. Malzeme kalitesi olarakta gayet geride A9.

hocam benim için en önemli şeylerden biri en az 124+mm olması çünkü deathadder v3 hyperspeed kullanıyorum o bile ucu ucuna yetiyor boy olarak bana o yüzden l7 air veya scyrox uymuyor bana. diğerine bakabilirim ama a9 plus yine boy olarak daha iyi duruyor

Sadece boya bakarak konuşamazsın. Ikiside nerdeyse birebir GPX klonu.

Screenshot_20251125_203242_Brave.jpg

Bu yinede MCU'nun problemli oldugunu degistirmez. Sorun yasayanlar eskisi kadar yok ama rezil bir MCU'ya sahip mouseler için A9 Plus. Bataryaya bu kadar abanmalarının sebebide bu. Malzeme kalitesi olarakta gayet geride A9.

Sadece boya bakarak konuşamazsın. Ikiside nerdeyse birebir GPX klonu.

Eki Görüntüle 2610642
hocam peki bütün bütçeyi mouse'a harcadığım senaryoda a9 ultra nasıl seçenek? mcusu nordic oluyor switchleri de omron oluyor. shape kısmının yanında rengi de epey hoşuma gitti

hocam peki bütün bütçeyi mouse'a harcadığım senaryoda a9 ultra nasıl seçenek? mcusu nordic oluyor switchleri de omron oluyor. shape kısmının yanında rengi de epey hoşuma gitti

ES21 Pro veya 3700 bandinda Leviathan V4 cok daha iyi secenekler. Malzeme kalitesi olarak vasat fiyatina gore A9 Ultra, onun disi bariz eksisi yok. Tabii soylediklerim birebir GPX degil ama benzer shape, yabancilik cekmez. Taş gibi mouselardir ikiside. Ozellikle Leviathan'ı kendimede aldım.

Screenshot_20251125_204008_Brave.jpg
Screenshot_20251125_204019_Brave.jpg

ES21 Pro veya 3700 bandinda Leviathan V4 cok daha iyi secenekler. Malzeme kalitesi olarak vasat fiyatina gore A9 Ultra, onun disi bariz eksisi yok. Tabii soylediklerim birebir GPX degil ama benzer shape, yabancilik cekmez. Taş gibi mouselardir ikiside.

Eki Görüntüle 2610651Eki Görüntüle 2610652
leviathan v4 aslında ilgimi çekti ama 3700 tlye çıkarsam da 150 daha koyar amazondan deathadder v3 pro alırım gibi geliyor. daha iyi olduğundan değil bu arada amazon garantisi olduğu için çünkü wraith ve amazon garantisi arasında epey fark var gibi geliyor

ekstra olarak a7 pro hakkında fikriniz nedir?

Bu yine de Mcu'nun problemli oldugunu degistirmez. Sorun yasayanlar eskisi kadar yok ama rezil bir Mcu'ya sahip mouseler için A9 Plus. Bataryaya bu kadar abanmalarının sebebi de bu. Malzeme kalitesi olarak da gayet geride a9.

Batarya ile alakası olduğunu düşünmüyorum, aynı mcuya sahip 500 mAh fareler de var. Ekstra olarak 500 mAh beken ve 300 mAh beken de var. Yani burada anormal bir durum yok. Ona bakarsan beken mcuya da çok sallayan vardı, sorun yaşayan vardı zamanında. Fakat şu an hiçbir sorunu yok. Rezil bir mcuya sahip olsa birçok üründe olduğu gibi sonuçlarını görmüş olurduk. Çoğunluk sorunsuz kullanıyor. Çoğunluk sorun yaşamıyorken neye dayanarak sorunlu dediğini merak etmedim değil. Sadece A9 da kullanmıyor, yavaş yavaş alt segmente yerleşmeye çalışan bir mcu zaten.

leviathan v4 aslında ilgimi çekti ama 3700 tlye çıkarsam da 150 daha koyar amazondan deathadder v3 pro alırım gibi geliyor. daha iyi olduğundan değil bu arada amazon garantisi olduğu için çünkü wraith ve amazon garantisi arasında epey fark var gibi geliyor

ekstra olarak a7 pro hakkında fikriniz nedir?

Deathadder kronik scroll sorunlu, V4 serisinde optik encodere geçip anca çözdü Razer. A7 Pro alinabilir 2700 bandinda, A9 ile nerdeyse ayni kasa diyebilirim. Leviathan V4 4000-4500 bandina kadar alinabilecek en mantikli buyuk boy simetrik mouse suan.

Batarya ile alakası olduğunu düşünmüyorum, aynı mcuya sahip 500 mAh fareler de var. Ekstra olarak 500 mAh beken ve 300 mAh beken de var. Yani burada anormal bir durum yok. Ona bakarsan beken mcuya da çok sallayan vardı, sorun yaşayan vardı zamanında. Fakat şu an hiçbir sorunu yok. Rezil bir mcuya sahip olsa birçok üründe olduğu gibi sonuçlarını görmüş olurduk. Çoğunluk sorunsuz kullanıyor. Çoğunluk sorun yaşamıyorken neye dayanarak sorunlu dediğini merak etmedim değil. Sadece A9 da kullanmıyor, yavaş yavaş alt segmente yerleşmeye çalışan bir mcu zaten.
ben de orada arada kalıyorum. herhalde en çok satan mouselardan biridir diye düşünüyorum. çoğu kişi sorun yaşamamış. 1700 tlye iyi gibi. daha iyisi olsun derken 2700'e a7 ultraya çıkıyorum daha da iyisi olsun derken de 3600 tl'ye leviathan v4'e çıkıyorum ama iki katından fazla bütçeye çıkmamın casual oyuncu olan bana ne kadar gerçek katkısı olacak onu kestiremiyorum. evet daha iyidir gerçekten fark vardır ama 1klık fark mı? 2 katından fazla fark mı?

Deathadder kronik scroll sorunlu, V4 serisinde optik encodere geçip anca çözdü Razer. A7 Pro alinabilir 2700 bandinda, A9 ile nerdeyse ayni kasa diyebilirim. Leviathan V4 4000-4500 bandina kadar alinabilecek en mantikli buyuk boy simetrik mouse suan.
realtek mcular sorunsuz mu hocam a7 ultra da o var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı