ATK Dragonfly A9 Plus alınır mı?

Adam belki shape veya görüntü olarak onu beğendi. 1000Hz verdikten sonra sanki nordic farkını anlayacaksınız. A9 Plus 800 mAh bataryası var şarjı da bundan daha uzun gidiyor. Ürün daha stokta bile yok belki şimdi alacak.
Kısaca ben kazıklanmak istiyorum diyorsun gibime geldi. Aynı fiyat, daha üst sensör, daha üst kalite ama A9 almak?

Kısaca ben kazıklanmak istiyorum diyorsun gibime geldi. Aynı fiyat, daha üst sensör, daha üst kalite ama A9 almak?

A9 Plus'tan bahsediyoruz aynı sensör daha uzun batarya süresi coating de var zaten. Adama zorla aldırmıyoruz herhalde, belki hoşuna gitti görüntüsü? Ucuz yollu Superlight 2 işte donanım farkını hissetmezsin.

A9 Plus'tan bahsediyoruz aynı sensör daha uzun batarya süresi coating de var zaten. Adama zorla aldırmıyoruz herhalde, belki hoşuna gitti görüntüsü? Ucuz yollu Superlight 2 işte donanım farkını hissetmezsin.
Eğer GPX shape isteniyorsa zaten Aula SC680 gibi bir ürün var. ATK A9 kaplama ve malzeme kalitesi olarak kötü(kullanan arkadaşlarımın yorumları). Hiçbir şekilde hiçbir üstün yanı yok. Birde A9 Plustan bahsettiğinizi bilmiyordum.

Eğer gpx shape isteniyorsa zaten Aula SC680 gibi bir ürün var. ATK A9 kaplama ve malzeme kalitesi olarak kötü(kullanan arkadaşlarımın yorumları). Hiçbir şekilde hiçbir üstün yanı yok. Bir de A9 Plus'tan bahsettiğinizi bilmiyordum.

Söylediginiz mouse şeklini sevmiyorum ve ekranım 144 Hz, 4K Hz alsam da hissedemeyeceğim. Ondan sebep 1000 Hz ama A9 Plus almayı düşünüyorum.

SC680 ile A9 aynı şekilde zaten. A9 dan bence uzak durun.
Bunu alıcağım ama a9 plustan iyi yönleri neler

Aula sc680 alıcağım şuan kullandığım mouseyi idarelik 270 tl ye almisti aşırı iğrenç bişeydi

Bir kaç güne alıcağım amazondan tavsiyeniz için sağolun

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı