Hocam eklemeyi unuttugum fikirlerimi de ekleyeyim. Bu mouselari degerlendirirken ben biraz daha butce ekleyip VXE R1 PRO modelini almistim. A9 cok yuvarlak gelip elimi rahatsiz eder diye cekindigim icin. X1S in tuslarindaki o kavisli yapiyi gozume guzel gelmemisti. Aldigim mousetan oldukca memnunum kutu icerigi guzel ve dongle yardimiyla 4K pollratede calisabiliyor. Eger FPS oyunlari oynuyorsaniz poll ratei biraz daha yukseltmek isteyebilirsiniz. Umarim aldiginizi begenirsiniz simdiden hayirli olsun.ATK Dragonfly A9 almayi dusundugum donemde sky X1 S e de denk gelmistim. Ikisi de performans olarak cok yakin gorunuyor. Ayni sensoru kullaniyor ikisi de. Boyutlari ve agirliklari da oldukca yakin. En belirgin farklari kasa sekilleri. A9 superlighta benzerken x1s viper v3 proya benziyor. En iyisi gidip bu mouselarin orijinallerini deneyimleme imkaniniz varsa teknoloji magazasinda deneyimlemeniz olacaktir. Kagit ustunde oldukca yakin dedigim gibi kullanan birisi daha cok yardimci olacaktir.
Daha tam karar veremedim ama A9 Plus alacağım galiba cevabınız içinde teşekkür ederim.ATK Dragonfly A9 almayi dusundugum donemde sky X1 S e de denk gelmistim. Ikisi de performans olarak cok yakin gorunuyor. Ayni sensoru kullaniyor ikisi de. Boyutlari ve agirliklari da oldukca yakin. En belirgin farklari kasa sekilleri. A9 superlighta benzerken x1s viper v3 proya benziyor. En iyisi gidip bu mouselarin orijinallerini deneyimleme imkaniniz varsa teknoloji magazasinda deneyimlemeniz olacaktir. Kagit ustunde oldukca yakin dedigim gibi kullanan birisi daha cok yardimci olacaktir.
Hocam eklemeyi unuttugum fikirlerimi de ekleyeyim. Bu mouselari degerlendirirken ben biraz daha butce ekleyip VXE R1 PRO modelini almistim. A9 cok yuvarlak gelip elimi rahatsiz eder diye cekindigim icin. X1S in tuslarindaki o kavisli yapiyi gozume guzel gelmemisti. Aldigim mousetan oldukca memnunum kutu icerigi guzel ve dongle yardimiyla 4K pollratede calisabiliyor. Eger FPS oyunlari oynuyorsaniz poll ratei biraz daha yukseltmek isteyebilirsiniz. Umarim aldiginizi begenirsiniz simdiden hayirli olsun.
umarim memnun kalirsiniz. iyi gunlerde kullanin.Daha tam karar veremedim ama A9 Plus alacağım galiba cevabınız içinde teşekkür ederim.
Daha tam karar veremedim ama A9 Plus alacağım galiba cevabınız içinde teşekkür ederim
Üzgünüm daha alamadım.hocam aldıysanız şuana kadarki deneyimlerinizden bahsedebilir misiniz
Üzgünüm daha alamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.