ATK Dragonfly A9 Pro alınır mı?

• Konuyu başlatan pAww
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 217
Bütçe
2000-2500
Wraith almamın sebebi bu zamana kadar neredeyse popüler olan tüm mouse markalarını denedim (Logitech, Zowie, Razer, SteelSeries) ama hiç Wraith'den mouse almadım denemek istiyorum fareleri güzel mi diye.

Bunları Wraith üretmiyor ki hocam. Wraith sadece aracı. Sen Wraith değil ATK markasını denemiş olacaksın örnek olarak. Wraith'in faresi yok daha.

Darmosahrkdan uzak durun derken yanına m3s yazmayı unutmusum kusura bakmayın. Ustte bütçe artarsa m3s daha iyi olur diyen arakdasa ithafen yazmıstım.

Anladım hocam o zaman.

Evet onu biliyorum Wraith üzerinden demek istemiştim ATK'yı hiç denemedim farelerini öneriyorlardı ve fiyatı da makul geldi. Darmoshark M3S Max'e baktım fakat bunda da dongle gerekli 8K için fakat A9 Pro yerine bunu önerirseniz bunu da düşünebilirim.

Evet onu biliyorum Wraith üzerinden demek istemiştim ATK'yı hiç denemedim farelerini öneriyorlardı ve fiyatı da makul geldi. Darmoshark M3S Max'e baktım fakat bunda da dongle gerekli 8K için fakat A9 Pro yerine bunu önerirseniz bunu da düşünebilirim.

Öneririm hocam, Hz olayı önemsiz onu bilin. Tabii illa yine 8K dersen senin bileceğin iş. VGN VXE ATK bu üçü aynı çatı altında bu arada, üçünden de bakabilirsin mouse.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı