ATK Dragonfly A9 Pro vs VGN Dragonfly V1 Pro

Bütçe
2000-2500

Lexani31

Decapat
Daha fazla  
Selamlar dostlar. Böyle 2000-2500 TL civarında mouse arıyorum. Minimum 500mAh bir bataryası olsa iyi olur. Şu anda aktif olarak Attack Shark X3 modelini kullanıoyorum gayet memnunum aslında fakat aynı tarz bir dış görüntüye sahip sade şık görünen ve biraz daha üst seviye bir mouse istiyorum. Aklımda zaten fiyat sınırının tepesinde olan 2 mouse buldum sizce bunlardan hangisini almak daha mantıklı olur.

ATK Dragonfly A9 Pro Wireless Mouse

VGN Dragonfly F1 Pro Wireless Mouse

Sizce bu 2 mouse arasından hangisini almak daha mantıklı olur? Tutuş olarak galiba fingertip tutuyorum tam olarak emin olmasam da. Alacağım fareyi çok etkilemez, rahat alışırım.

2 sene oldu herhalde F1 Pro'yu kullanıyorum memnunum ancak son dönemlerde scroll sorunu var ve sol tık bazen fazla bastığı oluyor, kısacası ömrü tükeniyor ve sorun varsa cevaplayabilirim.

Hocam 300mAh biraz az değilmi. Yoksa bende bunu almayı planlıyordum ama ne bileyim.

2 sene oldu herhalde F1 Pro'yu kullanıyorum memnunum ancak son dönemlerde scroll sorunu var ve sol tık bazen fazla bastığı oluyor, kısacası ömrü tükeniyor ve sorun varsa cevaplayabilirim.

Aslında herhangi bir sorum yok sadece fiyat bandında alabileceğim en iyi fareyi alıp aradan çıkmak istiyorum ondan dolayı yorumlara açığım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı