ATK Dragonfly A9 Ultra alınır mı?

Selam, ben de bir süredir bakıyorum bu modele. Özellikleri fena değil aslında, kağıt üstünde güzel duruyor ama marka çok yeni sonuçta. Uzun vadede yazılım desteği falan nasıl olur belli değil. Fiyatı uygunsa ve biraz risk alırım diyorsan alınabilir ama bir tık daha bekleyip kullanıcı deneyimlerine göre bakmak daha mantıklı bence. Tam kararsız kalınacak cihaz gibi.

Selam, ben de bir süredir bakıyorum bu modele. Özellikleri fena değil aslında, kağıt üstünde güzel duruyor ama marka çok yeni sonuçta. Uzun vadede yazılım desteği falan nasıl olur belli değil. Fiyatı uygunsa ve biraz risk alırım diyorsan alınabilir ama bir tık daha bekleyip kullanıcı deneyimlerine göre bakmak daha mantıklı bence. Tam kararsız kalınacak cihaz gibi.
ATK yeni bir marka değil hocam VGN, VXE ve ATK aynı markanın ürünleri. Bende sipariş verdim ATK A9 Ultra bakalım yüksek ihtimal yarın elimde olacak deneyimleyeceğim.

ATK yeni bir marka değil hocam VGN, VXE ve ATK aynı markanın ürünleri. Bende sipariş verdim ATK A9 Ultra bakalım yüksek ihtimal yarın elimde olacak deneyimleyeceğim.
yazılım yani sürücü desteği tarayıcı üzerinden yapılıyor ek bir program indirmeye gerek yok ayrıca.

Anlık olarak A9 Ultra elime ulaştı ve birkaç dakikalık kullanımımda çoğu şey netleşti. Öncelikle kaplaması güzel GPX 2 hissi aldım ben shape olarakta aynı. Gıcırdama esneme vs olmadı ne kadar sıksam da QC gayet iyi. 8kHz'i de sorunsuz veriyor. Tek minik bir sorun göze batacak bişey değil bendeki üründede olabilir çok az pre-travel mi deniyor ona (sol klikte switche basmadan baskı uygulamada minik bir aralık var sağ klik tam 0 sorunsuz.) Vallaha 3000 liraya GPX kalitesinde ürün kullanıyorum şu anda (şu anda 3400 lira TR'de). Artı olarak bataryası 500mah olduğundan 8kHz diğer küçük bartayalalıra göre sorun çıkarmaz herhalde onu da kullandıkça göreceğim. Benim yorumum GPX klonu olarak düşünürsek TR'de alınabilecek güzel bir fare olmuş. (not: A9 Ultra versiyonuna göre yorum yapılmıştır.)

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-05-19 saat 18.41.43_f0c75442.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-05-19 saat 18.41.43_f0c75442.jpg
    148,5 KB · Görüntüleme: 52
  • WhatsApp Görsel 2025-05-19 saat 18.41.43_7e8a5c50.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-05-19 saat 18.41.43_7e8a5c50.jpg
    113,1 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı