ATK Dragonfly A9 Ultra vs Scyrox V8 8K

Bütçe
3000

Nihat Şahin

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi sosyaller dilerim. 2 seneye yakın süredir kullandığım Razer DeathAdder V2 modelli faremi yanlarında soyulma sorunu olduğu için değiştirmek istiyorum. Kısa bir araştırma sonucunda bu iki model arasında kaldım. El ölçüm yaklaşık 18 cm civarında ve claw tutuş yaparak FPS oyunları oynuyorum.
Bütçem 3K bandı civarlarında. Farklı markaların farklı (simetrik shape olmak kaydıyla) model önerilerine açığım.
İki ürünün de linkini aşağıya bırakıyorum:

Son düzenleme:
L7 pro bakabilirsin. Scyrox v6 iyidir.

L7 Pro bakabilirsin. Scyrox V6 iyidir.

Hocam L7 Pro'da 3395 sensör bulunmakta onun yerine 3950 sensörlü bir fare tercih etmek daha doğru olmaz mı?
Bir de Scyrox V6 önermişsiniz fakat o model daha çok palm tutuş için öneriliyor sanırım ben claw kullanıyorum.

V8 diyecektim hocam pardon. 3395 ile 3950 arasında tek fark 3950'ye cam yüzeyde okuma 0.7 lod falan geldi. Hatta bazı kişiler 3395 daha optimize diyorlar hiç fark yok yani.

İkisi arasındaki farkı profesyonel değilsen hissetmezsin. V6 evet biraz palma yatkın ama claw da kullanabilir yani pek fark olmaz. Ha illa claw diyorsan V8 modelini al.

Araya L7 modeli de girince kafam karıştı açıkçası. Sizce L7 ve V8 arasıdaki fiyat farkına değer mi? Değer derseniz V8 modelini satın alacağım. Bir de İyzico ve ilk sipariş ile indirim oluyormuş sanırım hala var mı sitede göremedim yardımcı olabilir misiniz?

Bana kalırsa aradaki farka değmez ama kişisel tercih.

Kampanyalara buradan bakabilirsin. Bir de bu konudakine ek şu kampanyaya da katıl.

Bende Scyrox V6 ve ATK Dragonfly A9 Ultra arasında kaldım. Relaxed Claw tutuşum var. Siz tercihinizi hangisinden yana kullandınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…