Nihat Şahin
Megapat
Daha fazla
Öncelikle herkese iyi sosyaller dilerim. 2 seneye yakın süredir kullandığım Razer DeathAdder V2 modelli faremi yanlarında soyulma sorunu olduğu için değiştirmek istiyorum. Kısa bir araştırma sonucunda bu iki model arasında kaldım. El ölçüm yaklaşık 18 cm civarında ve claw tutuş yaparak FPS oyunları oynuyorum.
Bütçem 3K bandı civarlarında. Farklı markaların farklı (simetrik shape olmak kaydıyla) model önerilerine açığım.
İki ürünün de linkini aşağıya bırakıyorum:
wraithesports.com
wraithesports.com
Bütçem 3K bandı civarlarında. Farklı markaların farklı (simetrik shape olmak kaydıyla) model önerilerine açığım.
İki ürünün de linkini aşağıya bırakıyorum:

ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Önemli Not: A9 ve A9 Plus modellerinde bulunan tuş tıklaması problemi için hub.atk.pro sitesi üzerinden firmware sürüm güncellemesi gerekmektedir. Sürümün en az V1.15'e yükseltilip aynı zamanda "keystroke anti-shake delay" ayarı da 0ms'ye çekildiği zaman takılma sorunu tamamiyle çözülmüş...

Scyrox V8 8K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

Son düzenleme: