ATK Dragonfly A9 Wireless mouse alınır mı?

Ultra modelde Nordic var sorun MCU degil. Yapı kalitesi fiyatına göre vasat. Kalite kontrol yani QC sorunlarıda hala var eskisi gibi olmasada

Fiyatına falan degmiyor. Yapı kalitesi RAWM'a gore daha vasat. QC olarakta iyi degil. Fiyatini falan haketmiyor A9 Ultra. GPX shape olfugu icin göz boyuyor sadece.
vallaha siz dışında bu ürünleri gömen görmedim. Artık neye göre yorumluyorsunuz bilmiyorum ama ben gayet memnunum.

@Bil_Berk Siz memnunsaniz ürün sorunsuz olmuyor, forumda biraz dolasirsaniz gorebilirsiniz.

açıkçası ilk aldığım ATK ürünlerinde evet sorun vardı ama güncel ürünlerinde sorun yaşamadım yani.

@Bil_Berk Siz memnunsaniz ürün sorunsuz olmuyor, forumda biraz dolasirsaniz gorebilirsiniz.
Türk forumları değil sadece globalde görmedim bu kadar gömen.

@Bil_Berk Hocam siz sorun yaşamadınız diye sorunsuz mu oluyor?

@Bil_Berk Hocam siz sorun yaşamadınız diye sorunsuz mu oluyor?
Kardeşim ben zaten teknolojinin şans işi olduğunu belirttim bir yazımda. Razer Viper V3 diye övülen farede bile kusurlar buldum (2 tane aldım). Ben hiçbir zaman kusursuz diye bir atıfta bulunmadım. Gelip burda boş boş alavere yapma.

@kxy yeterince aciklamis zaten, yapi kalitesi vasat, alinmaz bir mouse.

Burda mesele ne? Fiyatı eder mi? sorusu değil mi. Burda 5-7 bin liradan satılan ürünlerde bile kusur buluyorsam gelipte 3400 liralık üründeki birkaç bulduğunu sorun yüzünden parası etmez demeniz ayrı saçma. Ben zaten RAWM kullanmadığımı belirtiyorum. Yakın zamanda da deneyeceğim zaten.

@kxy yeterince aciklamis zaten, yapi kalitesi vasat, alinmaz bir mouse.
Kral 20 den fazla fare denedim main farelerim arasına aldım. Bu fareler arasında Magnezyum fareler de vardı. Ama Yapı kalitesi konusunda sorun yaşamadığım bir ürünü gelipte gömemem.

vallaha siz dışında bu ürünleri gömen görmedim. Artık neye göre yorumluyorsunuz bilmiyorum ama ben gayet memnunum.

Kötü ürün değil zaten doğrudan. Temizi gelirse memnunda edecek bir ürün. Yapı kalitesi olarak fiyatını haketmiyor, GPX shape diye overpriced diyebiliriz hatta Wraith genel manada pahalıya satıyor ATK ürünlerini. 2700-2800 TL olsa kimse ses etmez. 3000 TL'ye ES21 Pro yapı kalitesi olarak daha iyi bir mouse. Kalite kontrol tarafıda pek iç acıcı değil ATK'nın şu sıralar. Eskisine göre yine toparladı ancak bu konuda da. Daha uyguna RAWM alabiliyorken pek mantığı kalmıyor A9 almanın, ikiside denedigim mouselar. 3400 TL cidden fazla bu mouse için, az daha çıkılsa Leviathan alınabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…